چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب من آز دادم ۴روز از پری گذشته عددشو زده ۷۶۹.۳۰ این الان تیتره؟
اره عزیزم این تیتر بتا هست
مبارکه مامان خانم😘😘
فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
۶ هفته برو سونو قلب یعنی ۱۰ روز دیگه میتونی قلب ناز جوجه ات رو ببینی😘
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
بله طبیعی بود ،اما کلی استرس دارم چون قبلش ی سقط داشتم،میترسم تو شیش هفته صدای قلبشو نشنوم استرس بگی ...
استرس دور کن از خودت
پس با این حساب بزار ۸ هفته برو تا ۸ هفته حتما تشکیل شده😍😍
1
5
10
15
20
25
30
35
40
از اسفند متنفرم ،پارسال ۲۰اسفند بچه مو از دست دادم اما ایشالا این یکی اسفندو برام شیرین کنه
عزیزم اصلا ب گذشته فکرنکن ان شاالله میری صدای قلب قشنگشو میشنوی ک هی تالاپ تلوپ میکنه اشک شوق میریزی. همون موقع برامنم دعاکن خدا صدامو بشنوه مامان بشم
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد