2821
2789
عنوان

غم و غصه و رنج...

74 بازدید | 10 پست

هر کی بشینه غصه بخوره

هرکی غم تو دلش جمع کنه

هرکی مدام نگران باشه

هرکی مدام حالش بده و غمگین و غصه دار هست

از خدا بشدت دور هست برعکس به شیطان خیلی نزدیک هست

پس تحت هر شرایطی اجازه ندیم غم و غصه به دلمون راه پیدا کنه

اجازه ندهیم امید از دل و قلبمون جاش را به ناامیدی نده

خودش گفته خودش گفته 

🌹الا بذکر الله تطمین القلوب🌹

آگاه باشید که با یاد خدا دلها آرام می گیرد.

خودش گفته خودش گفته

🌹 به روشنايى آغاز روز سوگند، به شب سوگند آنگاه كه آرامش بخشد، پرودگارت تو را وانگذاشته 🌹

خودش گفته خودش گفته

🌹به یقین با (هر) سختی گشایشی هست، (آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است🌹

با اینهمه آیه باز نگرانی و غصه؟؟؟؟

نومید مشو امید می دار ای دل در غیب عجایب است بسیار ای دل

همین حالا هم کلاسی دوم دبیرستانم دیدم😔😔😔😔یه بچه تو کالاسکه داشت !!!

اونوقت تو غصه خوردی😂😂😂من هم کلاسیام داماد هم دارن😂😂😂ولی من کجا و اونا کجا. بی خیال بابا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت همه چی تمومی 

منظورم اینجوری نبود. ببین عزیزم هر کسی دنیای خودش را داره من یک خواهرام ۱۶ سالگی ازدواج کرده حتمن منم نباید ۱۶ ازدواج کنم و مقایسه کنم اون تو سن من بچه هاشم بزرگ بودن. اونم تو زندگی جور دیگه اذیت شد. پنج انگشت دست ادم هم متفاوته مقایسه باعث میشه اعتماد بنفست بیاد پایین

منظورم اینجوری نبود. ببین عزیزم هر کسی دنیای خودش را داره من یک خواهرام ۱۶ سالگی ازدواج کرده حتمن من ...

درسته نباید ظاهر زندگی دیگرانو با باطن زندگی خودمون مقایسه کنیم ولی گاهی مواقع ....پیش میاد !!

درسته نباید ظاهر زندگی دیگرانو با باطن زندگی خودمون مقایسه کنیم ولی گاهی مواقع ....پیش میاد !!

ان شاءالله بزودی زود عزیزم یک ازدواج عالی واست پیش میاد. ایکاش بتونیم از فکرش در بیایم من خودم هرجا رو مسئله ای زوم کردم اوضاع بدتر شده وقتی بی خیالش شدم یهو اوکی میشه

ان شاءالله بزودی زود عزیزم یک ازدواج عالی واست پیش میاد. ایکاش بتونیم از فکرش در بیایم من خودم هرجا ...

خب باید خودتو مشغول کنی 

سرگرمی ایجاد کنی تا ازفکرش بیرون بیای 

ولی شما که فک می کنم مشغله هاتم زیاده ،کار ،دانشگاه ...

من خودم وقتی مشغله وسرگرمی دارم کمتر به ازدواج فک می کنم 

ولی وقتی بیکارم نه 

هرچند تو اصل موضوع تغیری ایجاد نمی شه !!

خب باید خودتو مشغول کنی  سرگرمی ایجاد کنی تا ازفکرش بیرون بیای  ولی شما که فک می کنم مشغ ...

شنیدی میگن مغز خانمها قابلیت های زیادی داره اینم در همون بحث میگنجه😂😂😂ولی خداییش من نزدیک پریودم میشه خیلی نگران ازدواج میشم منظورم اینه حالت روحیم بهم میریزه و واقعا در حالت عادی حوصله موجودی به اسم شوهر را ندارم چون دوست ندارم استقلالم ازم گرفته بشه و وارد حواشی به اسم خانواده شوهر بشم. دوست داشتم فرهنگ خونواده ام طوری بود اجازه داشتم واسه خودم برم زندگی کنم و بتونم طبق سلیقه خودم زندگی کنم و تفریح. ولی متاسفانه تو فرهنگ خونواده های سنتی و اصیل یک دختر حتی اگر تا ۵۰ سالگیم مجرد باشه و استقلال مالی هم داشته باشه باید پیش پدر و مادرش باشه در صورتیکه من اصلا دیگه دلم نمیخاد به اصفهان بیام و دوست دارم کرج یا تهران باشم هم پیشرفت کاریم بیشتر میشه و هم اینکه محیطش خیلی بازتر از اصفهانه. اصفهان محیط کاریش خیلی خاله زنک و بسته هست و مدام دنبال حاشیه سازی هستن ولی من تهران چند سال کار کردم کمتر این مسایل را دیدم یا حداقل اگه زیر اب زنی هم میشه به نحو باکلاس میشه

شنیدی میگن مغز خانمها قابلیت های زیادی داره اینم در همون بحث میگنجه😂😂😂ولی خداییش من نزدیک پریودم ...

شما محل کارت تهران یا اصفهان !!!؟

یعنی الان خوابگاه کارمندی هستید !؟

دیگه پام از گلیمم دراز کردم 

فوضولیم گل کرد !!!😃😃😀

شما محل کارت تهران یا اصفهان !!!؟ یعنی الان خوابگاه کارمندی هستید !؟ دیگه پام از گلیمم دراز کردم&n ...

چقدر سوال😑😑😑من هر دوجا کار میکنم عزیزم در هر حال حاضر ماموریتم تهران