2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوپرامیل درمواردخاص تجویزمیشه یاهمه ی بچه هامیتونن بخورن؟

همه میتونن استفاده کنن من اپتامیل میدم وقتی ازش زده میشه سوپرامیل میدم.هردوعالین ولی آپتامیل خوشمزه ترازسوپرامیله ازنظرچربی همه شیرایکی هستن.فقط آپتامیل آهن بالایی داره

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
گفتم چون چرب هست نسبت به شیرهای دیگه وزن دهی بهتری داره

چربی شیرهایکیه مونده کدوم بسازه به بچه ک وزن بده

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
میگن آپتامیل وزن دهی خوبی نداره

بایدببینی بچت باکدوم وزن میگیره شایدم باهیچکدوم وزن نگرفت ووزن نرمالی داشت.فقط مطمئن باش چربی همه شیرایکی هستن

من اپتاميل ميدم قبلش نان ميدادم وزن گيريش بد بود الان خوب شده يكسالشه بچم در ضمن شير خشك هرماركي ميخرين قبل مصرف داخل يه ظرف تميز خالي كنين چون داخل بعضياشون پودر قرص بوده 😔😔بچه همكار شوهرم راهي بيمارستان شد سر اين موضوع وزارت بهذاشتم گفته بود حرفي نزنن ولي بعد خود تلويزيون زيرنويس كرده بود مراقب باشين😒😒😒

من اپتاميل ميدم قبلش نان ميدادم وزن گيريش بد بود الان خوب شده يكسالشه بچم در ضمن شير خشك هرماركي ميخ ...

منم نان میدم وزن گیریش راضیم ولی مدفوعش سبزه 

داروخونه میگه همون نان رو بده انقدر عوض نکن

بنطر شما چکار کنم؟ ۶ماهشه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
منم نان میدم وزن گیریش راضیم ولی مدفوعش سبزه  داروخونه میگه همون نان رو بده انقدر عوض نکن بنط ...

والا وزنگيريش خوبه عوض نكن واسه من خوب نبود همه رم امتحان كردم هيچكدوم نميساخت بهش الان يكي دوماهه عوض كردم ديدم خوبه وزنشم بهتر شد مدفوع بچه منم همينجوري بود تا شيرخشك نان ميخورد مهم ني

والا وزنگيريش خوبه عوض نكن واسه من خوب نبود همه رم امتحان كردم هيچكدوم نميساخت بهش الان يكي دوماهه ع ...

مرسی🌷

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
2823
2791
2779
2792