2777
2789
عنوان

دلم گرفت یکهو

87 بازدید | 4 پست

یه تاپیک مانتو عید دیدم یاد چیزی افتادم

نیاین به توپ ببندینما 

نمیگم کسی عکس نذاره به نظر من هر کی کاری رو که دوست داره باید انجام بده تازه باعث شادی بقیه هم میشه 

اما پارسال دم عید شوهرم بیکار شده بود منم با دوتا بچه هیچی نمیتونستم برای عید بخرم 

وای خدا خیلی حس بدی بود وقتی تاپیک خریدای عید رو میدیدم 

خدا برای هیچ کس نیاره بی پولی رو

ولی خیلی سخت بود نمیتونستم خرید کنم دلم میخواست کل عید خونه بمونم الکی به همه بگم رفتم سفر😟😟

از یه سنی ببعد  دیگه  برام خرید عید مهم نبود 

بچه ک بودم  ذوق داشتم برای لباس و کفش نو

اصلا اون بوی  نویی رو دوست داشتم

بنظرم  نگاه بعضیا ب خرید عید  شده  نگاه چشم و هم چشمی !!  کمد لباس شون  پر لباس نو ست  ولی  ب همون بسنده نمیکنن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درکت میکنم .منم سال اول عروسیم شوهرم بیکار شد . لباس نخریدم . الان ناراحتم اونموقع برام مهم نبود چون همش تو فکر کار پیدا کردن شوهرم بودم ولی ب دلم موند با لباس روشن و شیک نرفتم دلم میخاست ی مانتو رنگ روشن میپوشیدم . یه عکس دارم رو گوشیم دلم نمیاد پاک کنم ب درد عروس ها میخورد 😔😔☹