2777
2789

الکی شایعه نکنین خبری نیس

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کروناا همون انفولانزاست که با آزمایش و ویروس شناسی میفهمن نوع ویروس و 

خطرش هم به خاطر اینه که این بیماری تو بدن تا 14 روز نهفته است و هیچ علائمی نداره و یهوو همراه با تب شدید بروز میکنه که خطرناکش می کنه یعنی تو اون دو هفته ای که مریض این بیماری و داره و هیچ اطلاعی ازش نداره احتمال انتقالش به دیگران زیاده

ولی انفولانزای دیگه چون از همون اول علائمش شدیده خود شخص و اطرافیان می دونن مریضه و جوانب بهداشتی و رعایت می کنند

پس با توجه به اینکه فرد هیچ علائمی نداره بیخیالی طی نکنید و اینکه ماسک بزنید

بله تو عصرایران گفت

نمردن هنو مشکوکن به کرونا

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
شما بخواب لالا لالا

خب حالا اومده باشه نمیتونیم جلوجلو خودمونو بکشیم ک...اینجوری فقط ترس و اضطراب میندازیم تودل بقیه

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
کروناا همون انفولانزاست که با آزمایش و ویروس شناسی میفهمن نوع ویروس و  خطرش هم به خاطر اینه که ...

ازونجایی که من امسال از انفولانزای وحشتناکی ک گرفته بودم هم جون سالم به در بردم ایشالا کرونا رو من جواب نمیده🤣🤣

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک