2777
2789
عنوان

اسنفاده از لوازم آرایشی

66 بازدید | 9 پست

سلام دوستان..من تو ارایش خیلی اطلاعاتم کمه مثلا برا عید و مهمونی مداد ابرو  و کرم پودر و پنکیک  و رژ مدادی و ریمل استفاده می کنم گاهی وقتا یه سایه ساده کم رنگ هم پشت چشمم می زنم‌..ولی از خیلی از چیزا که اینجا میگن یا تو سایت ها می نویسن سر در نمیارم مثل پرایمر و زیر ساز و محو کننده و ..

شما هم مثل منین یا آرایشاتون ظریف کاری داره؟

میشه هر نکته ای که فک می کنین تو بهتر شدن ارایش نقش داره بگین؟

اینم بگم که لک دارم.

خدایا دلم آشوبه، میشه خودت آرومش کنی🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست خوبم من اعتقادم اینه که هزینه لوازم آرایشو برای سلامت و شادابی پوستت بدی برد کردی. خودم رژ ریمل لاک و بعضی چیزا رو استفاده میکنم ولی فکر نمیکنم ضروری باشه که شما همه اینا رو تهیه کنی. اگرم یه روز خواستی مراسمی چیزی بری برو آرایشگاه و میک آپ کن. 

اینا به مرور پوستتو خراب میکنه. سعی کن پوستتو شاداب و سلامت نگهداری

اگرم لوازم آرایش میگیری کم بگیر ولی مارک خوب بگیر

موفق باشی💕💕

دخترم همه زندگی منه
دوست خوبم من اعتقادم اینه که هزینه لوازم آرایشو برای سلامت و شادابی پوستت بدی برد کردی. خودم رژ ریمل ...

بله درسته به مرور خراب می کنن پوستو..ولی خب برا مهمونیا نمیشه ارایش نکرد چون همه میکنن.

ممنون برا نظرتون❤

خدایا دلم آشوبه، میشه خودت آرومش کنی🥺