غزل۰۰۲۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 12 عنوان کاشت لنز 81 بازدید | 3 پست سلام دوستان، کسی کاشت لنز انجام داده ..میخواستم لازک کنم بخاطره نازکیه قرنیه میگن امکانش نیس .. خواهشا کسی خودش یا اطرافیانش انجام دادن راهنماییم کنن . 1398/11/30 | 12:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadisssssiii عضویت: 1394/05/28 تعداد پست: 23005 من شوهرم تازه میخواد انجام بده چون اونم قرنیه اش نازک بود لنز ای سی ال باید سفارش بدی از خارج میارن و میری توی نوبت و بعدشم عمل میکنن دوسه ماهی پروسه داره من الان شوهرم متنظره برسه لنزش بره برا عمل ۳۰ تومنی میشه خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
غزل۰۰۲۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 12 من شوهرم تازه میخواد انجام بده چون اونم قرنیه اش نازک بود لنز ای سی ال باید سفارش بدی از خارج ... کجا میخواد انجام بده عزیزم پیش جدوم دکتر؟
hadisssssiii عضویت: 1394/05/28 تعداد پست: 23005 کجا میخواد انجام بده عزیزم پیش جدوم دکتر؟ شیراز دکتر صلوتی خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی