2777
2789
عنوان

بهم بگید چیکار کنم

315 بازدید | 36 پست

9 ساله با پسری رابطه دارم خونوادش به شدت مخالفن بهش میگن حتی اگه خودتو بکشی هم نمیریم خاستگاری بینمون هزاران کیلومتر فاصله اس الان برام خاستگار اومده اون یبار بهم میگه برو دنبال زندگیت یبار میگه انشاالله اگه بخای عروسی کنی من مرده باشم من میترسم اگه جواب مثبت بدم بعدا پشیمون بشم میترسم دلم براش تنگ بشه نتونم با نبودش کنار بیام چکار کنم استرس دارم نگرانشم میترسم بلایی سرش بیاد چکار کنم

واقعا به نظرت میتونی باهاش وخانوادش کنار بیای؟

خانوادت قبولش میکنن؟

اگه رفتی و بعد این آقا پسر رفت طرف خانوادش اون وقته که میسوزی و دیگه چاره نداری!

با عقلت انتخاب کن یه عمر با آرامش زندگی کن

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکبار بشین برای زندگیت تصمیم بگیر 

یا رومی یا زنگی 

این پسر اگه توانایی خوشبخت کردنتو داشت بعد 9 سال میتونست خانوادش راضی کنه حالا که نمیتونه هرکی میره پی زندگیش و اگر اتفاقی م افتاد اون میدونه و خانوادش

بره ب خانوادش بگه  برای اونی که شما مخالفین خواستگار اومده  و میخاد جواب مثبت بده اگه ایشون ازدواج کنن دیگه دور ازدواج و خط میکشم 

شمام محکم باش. اگه نتونست دیگه  برو پی زندگیت

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
اونا اصلا براشون مهم نیست حتی اگه ازدواج نکنه

اگه براشون مهم نیست  و تو هم باهمه چی میسازی خودش ب تنهایی بیاد خواستگاری

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤

عزیزم منم یه خواستگارداشتم خانواش گفتن خودتوبکشی ام نمیزاریم این دختره روبگیری چهارسال جنگیدیم ولی اخرش خواستگارم گفت دلم نمیادپدرموناراحت کنم بازم صبرکن اون روزفهمیدم الکی همه خواستگاراموردکردم ازدواج کردم اونم چندسال بعدازدواج کردبادخترموردپسند خانوادش عمرخودتوتلف نکن جون عزیزه الکی میگه خودمومیکشم بعدشم من به این ایمان اوردم که ازدواج بدون رضایت خانواده اصلاخوب نیس بازم خودت میدونی اماباعقلت تصمیم بگیردختراگه سن ازدواجش بگذره میشه ترشیده که هرمردزن طلاق داده وزن مرده ای به خودش اجازه میده پاپیش بزاره اماپسرچهل سالشم باشه بهش دختر۱۴ساله میدن

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
اگه تنها بیاد خونواده من قبول نمیکنن بدون خانواده

تیری تو تاریکی دلیل بیاره و اینکه با عموی خاله زن عمویی بیاد

ببینید آدمهایی که یک چیزی و میخوان همه راهی و امتحان میکنن

[QUOTE=124907808]تیری تو تاریکی دلیل بیاره و اینکه با عموی خاله زن عمویی بیاد ببینید آدمهایی که یک چیزی و میخوان همه ...

هیچکس نمیاد بعد اونا یجورین که این چیزا براشون بی ابرویه یعنی فکر میکنن یه چیز بدیه اصلا کلا یه ادمای سنتی ان

دوستش داشتین

اره ولی واقعاشدنی نبودچون اون نمیتونست خانوادش روراضی ‌کنه فقط سن من بالامیرفت واخرشم بایدمیشستم کنج خونه وخوشبختی اونوتماشامیکردم ۲۴سالگی ازدواج کردم وگذشته روفراموش کردم وبه زندگیم فکرمیکنم شایدیه روزایی حالم بدبشه امابایه اهنگ غمگین وکمی تنهایی درست میشه ودوباره به زندگی ادامه میدم چون میدونم قسمت چیزدیگه ای بوده وبعضی چیزارونمیشه تغییرداد

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔