2777
2789
عنوان

گوشی طرح اصلی

56 بازدید | 4 پست

بچه ها تا حالا گوشی طرح اصلی داشتین ؟راضی ازش؟ میخوام بخرم اما دو دلم میترسم بد در بیاد .نظرتون دربارش چیه

من نه منم نه من منم پس تو منی یا من تو ام کی به کیه من و تو کی؟ از بچگیم رویای شاهزاده سوار بر اسب سفید رو میدیدم اسمش همیشه فرهاد بود. لعنتی خوشتیپم کجایی پس ؟! این همه فرهاد تو دنیا وجود داره چرا هیچ کودومشون در این زمان با من مواجهه نمیشه ه ...  

فهمیدی منم لایک کن

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

اصلا نخرید که خیلی پشیمون می شید

به همه ی انسان ها احترام بذار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن؛ نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت                           

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اصلا نخرید که خیلی پشیمون می شید

چرا

من نه منم نه من منم پس تو منی یا من تو ام کی به کیه من و تو کی؟ از بچگیم رویای شاهزاده سوار بر اسب سفید رو میدیدم اسمش همیشه فرهاد بود. لعنتی خوشتیپم کجایی پس ؟! این همه فرهاد تو دنیا وجود داره چرا هیچ کودومشون در این زمان با من مواجهه نمیشه ه ...  
 چرا

به دلایل زیادی. اگر از طریق ماهواره می خواید سفارش بدید یه چیز دیگه براتون می فرستن. حالا دلایل اصلی: اولا این گوشی های هیچ تاییده سلامتی ندارن و نرخ sar بالایی دارن که سرطان زاست دوما کیفیت بسیار پایینی دارن سوما هیچ اپدیت و به روز رسانی امنیتی ندارن چهارما اگر خراب بشن قطعاتشون توی بازار پیدا نمیشه و سخت تعمییر میشن و خیلی زود خراب میشن البته دلایل دیگه ای هم هست ولی همینا برای نخریدنش کافیه

به همه ی انسان ها احترام بذار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن؛ نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت