2777
2789

پسره من میخوره و میخوره وباز میخوره ولی همچنان لاغر ریزه میزس

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من از اول بدغذاست الانم نزدیک 5 سالشه همچنان بدغذا و لاغره هر شربت و تقویتی ام بگی دادم 

بعضي بچه ها تحرك زياد دارن يا يه چيزي از بدنشون كمبود داره يا ميكن ژنتيكم هست اما تو دوره الان ميكن ژنتيك ربط نداره

بعضي بچه ها تحرك زياد دارن يا يه چيزي از بدنشون كمبود داره يا ميكن ژنتيكم هست اما تو دوره الان ميكن ...

هر سال چکاپ میبرمش خداروشکر کمبود نداره امسال فقط یکم.کمخونی داشت که دکتر گفت دو دوره فروگلوبین بده 

از بچگیش بی اشتهاست مدلشه انگار😁

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
خب چند سالشه وزنش چقدره؟

دوسالو نیم ۱۱.۵کیلو

کلی ازمایش،داده سالمه 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
دوسالو نیم ۱۱.۵کیلو کلی ازمایش،داده سالمه 

خب تحرك داره حتما اره؟ دختر منم اسفند ٢سال و نيمش تموم ميشه ١٢/٦٠٠ تا جون ميخواد بگيره مريض ميشه الانم انتي بيوتيك ميدم بهش

خب تحرك داره حتما اره؟ دختر منم اسفند ٢سال و نيمش تموم ميشه ١٢/٦٠٠ تا جون ميخواد بگيره مريض ميشه الا ...

اره دیگ حسابی شیطونه خداروشکر مریض،کم میشه