2777
2789
عنوان

کی تعبیر خواب بلده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 29 پست
تو اطرافیان یه مرد یا زنی هست که باهاتون خصومت داره ,و ب زودی در برابرتون شکست میخوره 

ببین کلا از وقتی ازدواج کردم به خاطر موقعیت شوهرم دشمن و حسود زیاد پیدا کردم

عمه هام و زنداییم و جاریام و .....😔😔😔😔

لایک نکنید لطفا❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا؟ اما دفعه اولم نبود از دستشون حرص میخوردم

باشه بالاخره یک بار اتفاق میفته

هروقت خواب به ظاهر بدی دیدی اصلا تعبیر نکن یا خوب تعبیر کن

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍
از خوابت بیشتر بگو تا بگم زنه یا مرد 

دو تا گربه بودن

یکیشون درشت تر بود یکیشون کوچیک تر

تو خواب میدونستم قراره سر هر دو بریده بشه ولی من تو خواب فقط بریده شدن سر گربه بزرگه رو دیدم گربه کوچیکه هم بی قراری میکرد خیلی. تو خوابم میدونستم کوچیکه بچه بزرگیه هست

تو خواب رفتم یه جای تاریک گوشامو گرفتم صدای جیغشو نشنوم بلند حرف میزدم با خودم یا آیه میخوندم تا صداشو نشنوم ولی خیلی واضح میشنیدم

لایک نکنید لطفا❤
از خوابت بیشتر بگو تا بگم زنه یا مرد 

بعدش یه هو دیدم تو آب جوش پختنش مثل کله پاچه

مادرشوهرم تو خوابم مثل کله پاچه سوزوندش و موهاشو برید

بعدشم پختنش😭😭😭😭😭

لایک نکنید لطفا❤

همون گربه ماده بوده ,دونفرن ولی اونی که کوچیک بوده زیاد باهات کاری نداره ولی اونیکی زنه خیلی رو مخشی ,ولی تسلیم میشه درهرصورت ,مراقب باش یه صدقه بده اینجور ادما چشم دیدن موفقیت کسیو ندارن 

امروز بهترین روزه و قراره یه اتفاق قشنگ برات بیوفته
بعدش یه هو دیدم تو آب جوش پختنش مثل کله پاچه مادرشوهرم تو خوابم مثل کله پاچه سوزوندش و موهاشو برید ...

به شدت از چشم میوفته 😂😂یا کاری کرده و غیبتی کرده که دستش رو شده یا میخواد بکنه ولی ضایع میشه بدجور

امروز بهترین روزه و قراره یه اتفاق قشنگ برات بیوفته
به شدت از چشم میوفته 😂😂یا کاری کرده و غیبتی کرده که دستش رو شده یا میخواد بکنه ولی ضایع میشه بدجور

😆😆😆😆😆😆

دستت درد نکنه حالمو جا آوردی😆😆😆😆😆

لایک نکنید لطفا❤