2777
2789
عنوان

کمککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 30 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتما ازمایش برو جایی از بدنت خونریزی نمیکنه دماغ یا لثه

اصلا هبچ علائمی ندارم ولی همه جای بدنم هست 

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی
به پزشک عمومی ی سر بزن 

به فکرم نرسیده بود ممنون

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی
پس حساسیت پوستی هست رفتی دکتر ازمایش اندازه گیری پلاکت بنویسه حتما

ممنون حتما میرم 

خوب مگه تحت نظر دکتر نیستی پلاکتت چندبود 

چرا هستم اونموقع ۵ هزار بود الان ۲۶ هزار 

بیماریم itp به درمان جواب ندادم ایندفعه گفته طحالتو بردار ۵۰ درصد ممکنه جواب بده منم بچه کوچیک دارم نمیرم 

چرا هستم اونموقع ۵ هزار بود الان ۲۶ هزار  بیماریم itp به درمان جواب ندادم ایندفعه گفته طحالتو ...

عزیزم برو خوب میشی اخه ۵هزارکه خیلی کمه تو میگی ۵۰درصد خوب میشم من میگم ۹۹درصد جراحیش زیاد سخت نیست حتما برو شما تهران هستی

عزیزم برو خوب میشی اخه ۵هزارکه خیلی کمه تو میگی ۵۰درصد خوب میشم من میگم ۹۹درصد جراحیش زیاد سخت نیست ...

نه مشهدم اخه یه دارو دیگه هم داد گف ۵۰ درصد که نشد 

اگه اینم جواب نده دیگه نمیدونم چکار کنم

شما نمیدونین مراقبت بعد جراحی چقدره؟

چن روز بیمارستان نگه میدارن؟