بچه ها من پارسال تو روضه بودم آخر کار من رفتم پیش همون روضه خونه بهش گفتم نمیدونم چیکار کنم طلاق بگیرم یا نه میترسم بعد طلاق نتونم زندگیمو کنم (من ازدواج اولم خیلی دگرگون بودم) گفت میخوای زندگیت درست شه گفتم اره گفت اگه ی کاری بگم انجام میدی گفتم اره چرا که نه گفت برو خونه خودتو حلال کن لباس تمیز بپوش چادر بزار رو سرت رو به قبله دعای جوشن کبیر بنویس بزار تو گلاب ی جا بزار که کسی بلد نباشه تا زندگیت حل بشه گفتم جوشن کبیر زیاده گفت به من اعتماد کن دخترم معصومیت تو چشماش میدیدم پاک بودنشو گفت اگه نتیجه گرفتی به بقیه هم بگو هستید بگم بقیشو!؟
همسر خوب که داشته باشی به کسی نیاز نداری❤️🧿دوست دارم همسرم🧿❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پاشد من زود در گاراژ رو باز کردم گفتم زود ماشینتو بیار بیرون اورد بیرون بعد رفتیم دم در خونه خواهر شوهرم خونه بدون حیاط داشتن... پیدا بود که شوهرم داشت ورق بازی میکرد در زدم شوهرم فرار کرد درو ب زور باز کردن دامادشون گفت خجالت بکش نصف شب اینجا دنبال شوهرت میگردی گفتم برو کنار بزار باد بیاد این شوهر ذلیل مرده من کجاس رفتم تو پشت بوم دیدم پشت قایم شده
همسر خوب که داشته باشی به کسی نیاز نداری❤️🧿دوست دارم همسرم🧿❤️