2821
2789
عنوان

دلتنگی..بغص 😔⚘😭

318 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من با عشقم دوست هستم اما اون زیاد اهمیت نمیده ب من

اوایل خیلی تماس میگرفت پی ام میداد ولی الان ن😔من چیکار کنم.....منم میگم پی ام نمیدم تا خودش پی ام بده اما هیچ😔فقط بلدن ادمو وابسته خودشون کنن😭دارم میمیرم از دلتنگی

کاش میتونسم کاری کنم😥عشق خیلی بده😭چیکار کنممم..😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۱۷ سال😔

حدس زدم که سنت کم باشه عزیزم میدونم الان چقد برات سخته اما غصه نخور سعی کن توام بی تفاوت باشی و خودتو سرگرم کنی اینطوری جذاب ترم هستی واسه طرفت البته که من کلا مخالف دوستی خصوصا تو این سن هستم 

از من می شنوی هرگز اینطوری به کسی وابسته نشو.اگه کسی واقعا دوست داشت و اومد خاستگاریت،میتونی تو دوران نامزدی عاشقش بشی.وگرنهبا احساسات ممکنه خیلی بازی بشه

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز