2777
2789
عنوان

دندون کشیدن:(

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 28 پست
هیسسسسسس دارم یاد میگیرم چجوری گزارش بزنم 🤓

آخه که چی؟واقعاسوال من کجاش ایرادداشت که فکرتوهزارجاکشیده شد:/واقعامتاسفم برین یه فکری به حال افکارمغزخرابتون بکنیید

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز رفتم دندونم پرکنم گفت پوسیده باید بکشی روزی دوبارم مسواک میزنم دلم نیومد بکشم گفت هروقت درد داشت بیا بکشش بنظرتون روکش کنم خوبه یا بکشم جاش ی دونه مصنوعی بذارم یا ایمپلنت کنم 🤔🤔🤔

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
من امروز رفتم دندونم پرکنم گفت پوسیده باید بکشی روزی دوبارم مسواک میزنم دلم نیومد بکشم گفت هروقت درد ...

بکش اینپلنت کن بنظرم بهتره

بکش اینپلنت کن بنظرم بهتره

هزینه ها خیلی بالاس ادم زورش میاد چند میلیون بده ب ی دندون😣😣😣

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
هزینه ها خیلی بالاس ادم زورش میاد چند میلیون بده ب ی دندون😣😣😣

آره بخدااا...سلامتیون همه به فاک میره بخاطرهمین وضع بداقتصادی تورم ازدندون بگیرتاهزارتادردومرض دیگه دورازجون

آره بخدااا...سلامتیون همه به فاک میره بخاطرهمین وضع بداقتصادی تورم ازدندون بگیرتاهزارتادردومرض دیگه ...

موندم حالا چیکارکنم شب عیدم هست خدا کنه دندونم درد نگیره تا برم پیش دکتر خودم اون ببیندم دندون لامصب الان اذیتمون میکنه دور ارجون بعد مرگ اخرین چیزی ک ازبین میده و کماکمان سالم 😂😂😂