سوگیلییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 352 عنوان قصد بارداری 57 بازدید | 14 پست کسی هست که با استفاده از رژیم غذایی پسر دار شده باشه؟؟؟ی دختر دارم دوس دارم باردار شم . 1398/11/30 | 01:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوووووین۹۹ عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 314 عزیزم ببخشید این سوالو میپرسم اینجا ازت. میشه بگی چقد طول کشید برای بار اول باردار بشی ؟ من ۳ ماهه توی اقدامم هیچ خبری نیست خیلی کلافم یا زینب یه دختر خوشگل و سالم بهم بده اسمشو زینب بزارم
سوگیلییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 352 عزیزم ببخشید این سوالو میپرسم اینجا ازت. میشه بگی چقد طول کشید برای بار اول باردار بشی ؟ من ۳ ماهه ت ... من ی سقط داشتم تقریبا ۶ ماه بعدش باردار شدم .البته چن ماه جلوگیری کردم بعد دو سه ماه باردار شدم.فعلا وقت داری تا ی سال وقت داری.
سوگیلییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 352 عزیزم ببخشید این سوالو میپرسم اینجا ازت. میشه بگی چقد طول کشید برای بار اول باردار بشی ؟ من ۳ ماهه ت ... پریودیت عقب نیفتاد؟؟
سوووووین۹۹ عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 314 من ی سقط داشتم تقریبا ۶ ماه بعدش باردار شدم .البته چن ماه جلوگیری کردم بعد دو سه ماه باردار شد ... ممنون عزیزماره یک سال وقت دارم ولی خانواده بی فرهنگ همسرم اینو نمیفهمن.ناراحتیم بخاطر اینه. توکل بر خدا. ممنونم که حواب دادین.مرسی. یا زینب یه دختر خوشگل و سالم بهم بده اسمشو زینب بزارم
سوگیلییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 352 ممنون عزیزم اره یک سال وقت دارم ولی خانواده بی فرهنگ همسرم اینو نمیفهمن.ناراحتیم بخاطر اینه. توکل ... بگو خودمون نمیخایم😋😋
سوووووین۹۹ عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 314 پریودیت عقب نیفتاد؟؟ نه متاسفانه. دوماه جلو افتاد پریودم ولی عقب تاحالا نیفتاده. الین ماهم چهارم باید پری بشم یا زینب یه دختر خوشگل و سالم بهم بده اسمشو زینب بزارم
سوگیلییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 352 نه متاسفانه. دوماه جلو افتاد پریودم ولی عقب تاحالا نیفتاده. الین ماهم چهارم باید پری بشم میگن عقب جلو افتادن پریودی از نشانه های بارداری
سوووووین۹۹ عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 314 بگو خودمون نمیخایم😋😋 اره میگم هیچ کدوممون نمیخوایم فعلا . هی میگن ادم اعصابش خورد میشه. هرچی باشه این حرفا رو شوهرمم تاثیر میزاره دیگه تو دلش یه خبرایی میشه . یا زینب یه دختر خوشگل و سالم بهم بده اسمشو زینب بزارم
سوووووین۹۹ عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 314 میگن عقب جلو افتادن پریودی از نشانه های بارداری انشالله توکل برخدا چی بگم خدا کمکم کنه. ممنون عزیزدلم که جوابمو دادی با اینکه به تاپیکت ربطی نداشت. یا زینب یه دختر خوشگل و سالم بهم بده اسمشو زینب بزارم
سوگیلییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 352 اره میگم هیچ کدوممون نمیخوایم فعلا . هی میگن ادم اعصابش خورد میشه. هرچی باشه این حرفا رو شوهرم ... 😑😑😑من ی دونه دارم بس گفتن مگه نمیخاین البته همه نه فقط خانواده شوهر میخام یکی بیارم😂😂😂🤣
سوووووین۹۹ عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 314 😑😑😑من ی دونه دارم بس گفتن مگه نمیخاین البته همه نه فقط خانواده شوهر میخام یکی بیارم😂😂😂🤣 ایشالا ب امید خدا . اره یکی هم بیار برای دخترت خیلی خوب میشه .امان از دست این قومه شوهر.😂😂 یا زینب یه دختر خوشگل و سالم بهم بده اسمشو زینب بزارم
سوگیلییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 352 ایشالا ب امید خدا . اره یکی هم بیار برای دخترت خیلی خوب میشه .امان از دست این قومه شوهر.😂😂 😂😂🤣میخان خرجشو بدن🤣🤣
سوگیلییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 352 اگه تایپیک جنگ مادر شوهر بود الان همه بودن😏😏😃
سوووووین۹۹ عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 314 😂😂🤣میخان خرجشو بدن🤣🤣 اره بخدا همونو بگو.😂😂😂 یا زینب یه دختر خوشگل و سالم بهم بده اسمشو زینب بزارم