2777
2789
عزیزم ببخشید این سوالو میپرسم اینجا ازت. میشه بگی چقد طول کشید برای بار اول باردار بشی ؟ من ۳ ماهه ت ...

من ی سقط داشتم تقریبا ۶ ماه بعدش باردار شدم .البته چن ماه جلوگیری کردم بعد دو سه ماه  باردار شدم.فعلا وقت داری  تا ی سال وقت داری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی سقط داشتم تقریبا ۶ ماه بعدش باردار شدم .البته چن ماه جلوگیری کردم بعد دو سه ماه  باردار شد ...

ممنون عزیزم

‌اره یک سال وقت دارم ولی خانواده بی فرهنگ همسرم اینو نمیفهمن.ناراحتیم بخاطر اینه. توکل بر خدا. ممنونم که حواب دادین.مرسی.‌

یا زینب یه دختر خوشگل و سالم بهم بده اسمشو زینب بزارم
بگو خودمون نمیخایم😋😋

اره میگم هیچ کدوممون نمیخوایم فعلا . هی میگن ادم اعصابش خورد میشه. هرچی باشه این حرفا رو  شوهرمم  تاثیر میزاره دیگه تو دلش یه خبرایی میشه‌ .

میگن عقب جلو افتادن پریودی از نشانه های بارداری

انشالله توکل برخدا چی بگم خدا کمکم کنه. ممنون عزیزدلم که جوابمو دادی با اینکه به تاپیکت ربطی نداشت. 

اره میگم هیچ کدوممون نمیخوایم فعلا . هی میگن ادم اعصابش خورد میشه. هرچی باشه این حرفا رو  شوهرم ...

😑😑😑من ی دونه دارم بس گفتن مگه نمیخاین البته همه نه فقط خانواده شوهر میخام یکی بیارم😂😂😂🤣

😑😑😑من ی دونه دارم بس گفتن مگه نمیخاین البته همه نه فقط خانواده شوهر میخام یکی بیارم😂😂😂🤣

ایشالا ب امید خدا . اره یکی هم بیار برای دخترت خیلی خوب میشه .‌امان از دست این قومه شوهر.😂😂