2777
2789
عنوان

بازشدن رحم

123 بازدید | 9 پست

این تاپیک دوممه خیلی نگرانم ببخشیدبچه ها کلایجورایی ناامیدشدم😔۳تاسقط ویه زایمان ۲۲هفته داشتم

۱۸هفته م وسرکلاژم دو سه روزبود کمردردخفیف داشتم رفتم بیمارستان امروز سونوواژینال دادم سرویکس ۳۶بود و۲ونیم میل رحمم بازشده کسی بااین شرایط بوده یادیدین ک بااستراحت بچشوسالم دنیااورده؟؟

اخه همش میگم اخه ازالان دومیل بازشده تا کی دوام میاره اخه😭😭😭😭😭😭

هفته یی یه پروتون میزنم هپارینم هرروز شیافم هرشب الان دیگه روزی دوتابایدبزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

دوست من اینطوری منتها طول سرویکسش از۲۰ هفته اینا یا۲۱هفته شد۲۸!!!

دهانه رحمشم نرمو بازشده بود

استراحت مطلق بایدبکنی

درحد اینکه لگن برات بگیرن نزدیکی وتکون و مکون خوردن نداشته باش

اب زیادبخور 

پرولوتون هاتو بزن حتما ب وقتش

بگودکترامپول ریه هم برات بنویسه

من خودم بازشدم ولی از۳۱ هفته 

استراحت بودم قبلش 

ازاون موقع هم مطلقممم

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
سلام عزیزم دوست من اینطوری منتها طول سرویکسش از۲۰ هفته اینا یا۲۱هفته شد۲۸!!! دهانه رحمشم نرمو بازش ...

توشهرغریبم کسی رواینجاندارم کی برام لگن بزاره😢

سپردم به خدا استراحتم ولی دسشویی رومیرم فرنگی

توشهرغریبم کسی رواینجاندارم کی برام لگن بزاره😢 سپردم به خدا استراحتم ولی دسشویی رومیرم فرنگی

اشکال نداره توکل بخدا

عزیزم کارنکنیا

نبایدکارکنی

اگ میتونی برو خونه مادرت

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
کارگرگرفتم خونه مادرم ۶ساعت دوره ازم😔

اهان کاش میتونستی این مدتو کامل ی جایی باشی تا بسلامتی فارغ شی هرچند میدونم چقدسخته

با دکترت مشورت کن،ببین نظرش در مورد پساری چیه؟

البته باید کاربلد باشه.بعدشم خیلییییی باید رعایت کنی،چون احتمال عفونتش زیاده،مرتب باید چک شی.

امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت،دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش مهربونا میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات بفرستید