2777
2789
عنوان

شیر اس ام ای

235 بازدید | 18 پست

کسی شیر اس ام ای میده به بچش؟ ایرانیشو میدین یا خارجیشو؟ خوبه راضی هستین؟ دختر من ۱۷ ماهشه چند ماهه خارجیشو میدم خیلی گرونه هر قوطیش ۲۰۰ تومنه میخوام بدونم ایرانیشم به درد میخوره یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر با اجازه من یه سوال بپرسم  شیر خشک رو میشه بصورت غلیظ و فرنی مانند به بچه داد؟؟ بچه ا ...

نهههه اصلا نکنی عزیزم اسهال میشه فوق فوقش میتونی یه پیمونه بیشتر بریزی.ولی میتونی با آب و آرد برنج و شکر مثل فرنی درست کنی بعد که یه کم خنک شد شیر خشکشو اضافه کنی 

نهههه اصلا نکنی عزیزم اسهال میشه فوق فوقش میتونی یه پیمونه بیشتر بریزی.ولی میتونی با آب و آرد برنج و ...

چند روزه این کارو کردم 

اسهال نشد .مثل قبله ‌‌.تازه شکمش یکم سفت شد.بعذش تند تند آب بهش میدم 

اینو دوستم که تو آلمانه بهم گفت 

چند روزه این کارو کردم  اسهال نشد .مثل قبله ‌‌.تازه شکمش یکم سفت شد.بعذش تند تند آب بهش میدم&n ...

عزیزم از هر دکتری بپرسی بهت میگه که اینجوری خیلی به کلیه هاش فشار میاد بازم میل خودته 

میگم چقدر این شیر خشک ها بد مزه ان من بوش بهم میخوره حالم بد میشه .

ولی یکبار دختر من آلرژی شدید داره .آپتامیل پپتی جونیور خریدم انقد خوشمزه بود که حد نداره

دخترم نخورد .خودم خوردنش😁😁😁

میگم چقدر این شیر خشک ها بد مزه ان من بوش بهم میخوره حالم بد میشه . ولی یکبار دختر من آلرژی شدید دا ...

شیرهای رژیمی که خیلی بدمزه هستن چطور میگی خوشمزه بوده! الان چه شیری میدی؟

عزیزم از هر دکتری بپرسی بهت میگه که اینجوری خیلی به کلیه هاش فشار میاد بازم میل خودته 

وقتی شیر نمیخوره چکار کنم.دیگه نمیتونم شیر خودم رو بدم.و شیرم خشک شده .ببین طعم دار بی طعم هر چی بگی امتحان کردم .نخورد .اینطوری هم خدایی نکرده نرمی استخوان میگیره .

فقط روزی هفت پیمانه میخوره .

خوب بعدش به همان نسبت آب میخوره 

بازم ممنون 

فردا زنگ میزنم از دکتر هم میپرسم