2777
2789
عنوان

میشه قضاوت کنین و راهنماییم کنید؟

189 بازدید | 25 پست

من و شوهرم حدود ۷ ساله باهمیم. شهرمون از هم دوره.

سال ۹۱ باهم اشنا شدیم و سال ۹۶ عقد کردیم. چند ماه دیگه سه سال میشه که عقدیم. اول که خانواده شوهرم یه مقدار طولش دادن ولی بعدش پارسال خونه خریدیم و دیگه دستمون خالی شد و تا الان نتونستیم مراسم بگیریم که بریم خونمون. یعنی در حد یه مراسم مختصر هم نشد!

من کلا از اول هیچ مراسمی نداشتم و عقدم هم توی محضر بود. تنها مراسمم بله برون بود که لباس نامزدی پوشیدم وورفتم ارایشگاه. پدرم قرار بود همون اول که عقد کردیم برامون جشن عقد بگیره که ما صحبت کردیم و گفتیم همین اول یه مراسم عروسی خوب میگیریم و بعد که خواستیم بریم خونمون میریم سفر. سالن و همه چیزم رزرو کردیم اما عموی من فوت شد و مراسمم کنسل شد. منم گفتم حتما خیر بوده که من موقع خونه رفتنم با لباس عروس برم. برای همون صبر کردیم تا الان که شد سه سال و هنوز نتونستیم مراسم بگیریم.

هفته پیش جهازم رو بردم تهران (یعنی شهر سکونت شوهرم اینا و جایی که خونمونه) و خانوادم اومدن و وسایل خونمون رو کامل چیدیم. و قرار شد چند وقت یبار بریم سر بزنیم به خونمون.

حالا شوهرم میگه من دیگه خیلی اذیت شدم و چقدر دور باشیم. میگه بیا بریم خونه خودمون بمونیم ولی علنی نکنیم و هر از گاهی هم برگردیم خونه مامان بابامون تا شرایط عروسی جور شه. اگه شد که شد نشدم هیچ. 

خانواده شوهرمم نظرشون اینه که ما بریم خونمون و هر وقت شد مراسم بگیرن. اینم بگم ممکنه توی بهار بتونیم مراسم بگیریم ولی از طرفی هم صد در صد نیست و شاید حالا حالاها طول بکشه.

شما بودید چیکار میکردید؟😥

از شرایط مامانم نگم که مراقبت ازش با منه و خواهر برادرام چون من هستم خیالشون راحته.

Dance me to the end of Love...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیارو دیدم چند وقت با هم زندگی مردن بعد جشن گرفتن .

خیلیام نشده دیگه جشن بگیرن و بیخیالش شدن

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.