2777
2789
عنوان

مشکل منو شوهرم😣😣😣

479 بازدید | 28 پست

شوهرم شیف عصر جایی کارمیکنه ک خیلی شلوغه و همیشه حدود شیشو نیم بهم زنگ میزنه بدونه حالم خوبه ی وقتایی اصلا حواسش نیست ب حرفای من پشت تلفن چون شلوغه و در عین حال باچن نفرم حرف میزنه....حالا منم امروژ ناراحت شدم گفتم وقتی نمیتونی حرف بزنی لطفا زنگ نزن چون بی احترامی ب منه.....نباید میگفتم چون حتما ناراحت میشه ازحرفم ولی واقعا بدم میاد مثلا چن بارمیپره حالت چطوره منم هربار ج نمیدم نمیفهمه....پیامامو میذارم پایین چون اسکرین ک میگیرم نمیاد جز عکسا ک بتونم بفرستم

پیام من:::اقا...خاهشا التماسا وقتی نمیتونی حرف بزنی زنگ نزن.....هیچ توجهی نمیکنی به حرفایی که میزنم....واقعا چرا زنگ میزنی؟؟ک ببینی زندم یا مرده!؟ادم بهش برمیخوره
پیام شوهرم::::وای خانم میدونی که اینجا (اسم محل کارش)هست و سرم شلوغ و کارمند (اسم محل کارش)
من:::خب میتونی زنگ نزنی....مگه چقد میخای حرف بزنی همش ی دیقم نمیشه .....ینی ی دیقه وقت حرف زدن حواست جمع باشه نمیشه؟؟پس خاهشا دیگه زنگ نزن حتی اگ مردم توخونه ب روی خودت نیار اینجوری سنگین تره
شوهرم::::خانم چرا اینجوری میگی

سکوت من😓😓😓😓بنظرتون ناراحت شده!؟!

یا تند رفتم؟؟؟

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکر میکنم شما باید درک کنید. 

همینکه همیشه حواسشون بهتون هست و توی اون شلوغی تایم میذارن بهتون زنگ میزنن یعنی بهتون اهمیت میدن. 

این طبیعیه که‌ سرکار وقتی اینقدر شلوغه نتونن کاملا به شما توجه کنن

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

درود؛ 

عزیرم در بدترین شرایط هم میتونی بهترین نوع صحبت رو انتخاب کنی ...

شما مسائل رو با هم مخلوط کردین ... یکم آقایون رو درک کنیم عزیزم

خوشبخت باشید🍃🌸

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
شاید دلش تنگ میشه  ... نباید میگفتی

باورت نمیشه اصلا انگار حرفای منو نمیشنوه الکی ی حرفاییو هی تکرار میکنم منم موذب میکنه پشت تلفن

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
ناراحتیت بجا بوده ولی یکمی تندرفتی عزیزم

اره خودم الان پشیمونم....ولی واقعا خیلی ب ادم برمیخوره دفه اولش نیست