2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 81 پست

مطمنی تربیت معلم میخونی؟

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

گفته که میخواد باماشالله ازدواج کنه؛خودشم دوست داره که ماشالله باردارش کنه،ولی نمیدونه مال ماشالله خوب هست یانه؟ماشالله ازنظرتربیتی عالیه ولی حقوق معلمیش کمه،درآخرم پرسیده که چه سنی واسه ازدواج خوبه؟

تا ترجمه های بعدی خدافظ

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
گفته که میخواد باماشالله ازدواج کنه؛خودشم دوست داره که ماشالله باردارش کنه،ولی نمیدونه مال ماشالله خ ...

نه عزیزم می گه ماشاالله به من که ایشاالله وگرنه ماشاالله چونکه ایشاالله والله به خود اایشاالله

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

من ماشالله خانواده ایثارگرانمو مادرپدرم شاغلنو دوتا دختریمو اسفند دود میکنیمو مذهبی وجانبازیم وبه همه کمک میکنیمو میگن خوشگلم بخاطر همین شرایطم ازدواجو بارداریو دوست دارم

ماشاالله ماشاالله 

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
2790
2778
2791
2779
2792