2777
2789
عنوان

یه سوال بپرسم؟!

200 بازدید | 21 پست

دلتون بگیره چی کار میکنین؟

شوهرم واقعا اذیتم میکنه

در مورد کارش

تو این زمونه ی بی کاری غر میزنه از کارش

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شغلش چیه

تو شیرین عسل قسمت تاسیسات و فنیش کار میکنه

لیسانس مکانیک

از همه عقب موندم

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
اهنگای غمگین گریه ولجبازی باهاش تاحرص بخوره 

اون عصبی میشه موقع عصبی بودن هم غیر قابل کنترل

گریه گریه گریه بعدش عصبی میشم .

من هم عصبیم هم دلم پره

درآمدش بده مگه؟؟ خواهر همه همینجورن ما که بدتریم..

نه درامدش خیلی خوبه

ولییی میگه از زندگی افتادیم چرا باید صب برم شب بیام چرا باید محل کارم ۱و نیم ساعت راهش باشه چرا......

عقب موتدن هم منطورم اینه که باعث افسردگییم شده

روحیه ندارم یه کاری بکنم تا شاد شم

نه درامدش خیلی خوبه ولییی میگه از زندگی افتادیم چرا باید صب برم شب بیام چرا باید محل کارم ۱و نیم سا ...

خوب اگه درآمدش خوبه که با سختی هاش کنار بیاین.شرایط بدی شده همه یه جوری تو مشکلن.ازونجا بیرون بیاد تابخاد کار پیدا کنه به خدا یکی دوسال عقب می افته.یعنی وضع مملکت اینجوریه متاسفانه

واه  مرداچرا اذیت میکنن گناه داریم

پیر شدم

۲۱ سالمه هیچی ازم نمونده