2777
2789
عنوان

4سال نامزدی

143 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من 4ساله نامزدم البته از سال 88با نامردم دوس بودیم و سال 95نامزدی کردیم نامزد ب شهر دیگس و من ب شهر دیگه از اول مادرم مخالف بود اما پدرم راضی بود میگفت پسر کاری هست من خیلی دوسش دارم و واقعا عاشقشم اونم خیلی دوسم داره من تحصیلاتم لیسانس و از نظر قیافه و تحصیل فرهنگ و خانواده ازش خیلی سرترم اون تحصیلش سوم راهنماییه ما با خیلی سختی بهم رسیدیم و اولش برا کارش جایی شاگرد بود بعد کم کم جم کرد خودش شد صاحبکار تلاش و کوشش خوب بود.اما تو این 4سال نامزد از اول هم مادرم هم پدرم گفتن بیمه کن گواهینامه بگیر پس انداز کن پول جم کن هربار گفت باشه از فردا از شنبه از سال دیگه الان 4سال ن بیمه کرده ن پس انداز کرده ن ی گواهینامه گرفته ن خونه ای داره ن ماشینی ن پس اندازی هیچی نداره تازه خونوادمم کلی کمکش کردن 70 80میلیون پول بهش دادن براش 20میلیون وام گرفتن اما هیچی ب هیچی ب غیر ک پیشرفت،نکرده پس رفت هم کرده.من تک دخترم و وضع،مالیمون خوبه و تو رفاه کامل،هستم اما نمیدونم چرا نامزدم هیج تلاشی نمیکنه از صبح تا شب هم میگه سر کار ولی پولی نداره هنوز بعد 4سال چون هیچی نداره خونوادم منو ندادن بهش میگن هروقت داشتی بیا.رو حرفشم نیس همش کاراشو عقب میندازه یکسال پیش رفته ثبت نام کرده برا گواهینامه کلاسش رفته هنوز نرفته امتحان بده من خودم گواهینامه گرفتم دوسال ماشینمم زیر پامه ولی اون هیچی نداره خونوادشم کمکش نمیکنن ندارنن ک بکنن.ی مدته مامانم میگه دیگه جدا،شو این بدرد زندگی نمیخوره ن رو حرفش هست این همه کمکش کردیم هیچی ب هیچی ولی من دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم شما چی میگین؟

به نظرم  ۴ سال فرصت خوبی بوده که خودشو آماده کنه واسه زندگی و ثابت کنه اما نشون داده که مسولیت پذیر نیست و با توجه به صحبتات گویا دختر با عرضه و کمالاتی هستی ،عشق‌همیشه نون و اب نمیشه و کافی‌نیست زندگی مسولیت میخواد هزینه میخواد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم حق با مادرته گلم شما میخواین کجا زندگیتان رو شروع کنید میخوای چی بخوری چی بپوشی با عشق البته فقط عشق نمیشه زندگی کرد

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍
به نظرم  ۴ سال فرصت خوبی بوده که خودشو آماده کنه واسه زندگی و ثابت کنه اما نشون داده که مسولیت ...

واقعا،مسئولیت پذیر نیس وقتی برا ی گواهینامه گرفتن انقد طولش میده و یکسال شده نرفته.وقتی از روزی ک نامزد شدیم گفتم بیمه کن نکرد وقتی ب فکر خودش و،آینده خودش نیس ک بیمه نکرده.من باهاش عقد کنم من الان بیمه بابامم فردا عقد کنم بیمم قط میشه ولی ب فکر نیس ک،بیمه کنه هرچقدر بهش میگم میگه عقد ک کردیم بیمه،میکنم وقتی 4سال رو حرفش نیس چجور بعد عقد بیمه میکنه

به نظرم حق با مادرته گلم شما میخواین کجا زندگیتان رو شروع کنید میخوای چی بخوری چی بپوشی با عشق البته ...

میگه وام ازدواج شده 100میلیون باهاش خونه میگیرم و عروسی میگیرم کارمم دارم میکنم وضعمون خوب میشه همش حرف میزنه ولی من عمل ازش نمی بینم ولی من 10 11ساله باهاشم خیلی سختمه جدا شم نمیدونم چیکار کنم

واقعا،مسئولیت پذیر نیس وقتی برا ی گواهینامه گرفتن انقد طولش میده و یکسال شده نرفته.وقتی از روزی ک نا ...

به نظرم حتما برو و از‌یک‌مشاور راهنمایی بگیر ،گاهی طرف‌مقابل شاید تحصیلکرده‌نباشه اما انقد تو کار و زندگی زرنگه که دیگه‌به چشم‌نمیاد این تحصیلات ،پدر شوهرم حرف‌قشنگی میزنه میگه اسون‌ترین کاره دنیا درس‌خوندنه‌کسی که نتونه درس بخونه کارم‌سختشه. حتما با مشاور مشورت کن خدایی‌نکرده تصمیم‌غلطی‌نگیری 

به نظرم حتما برو و از‌یک‌مشاور راهنمایی بگیر ،گاهی طرف‌مقابل شاید تحصیلکرده‌نباشه اما انقد تو کار و ...

از این نظر ک پسر کاری هست و واقعا رو پا خودش وایساده شکی ندارم من واقعا برام تحصیلات و پول هم مهم نبود و نیس من خوب بودنش و سالم بودنش برام مهمه من فقط از این ناراحتم ک رو حرفش نیس اصلا رو حرفش نمیشه حساب کرد مثلا میگه فردا میام پیشت فرداش میشه دو سه ماه دیگه هر روز فردا فردا میکنه مثل بیمه و گواهینامه و پس اندازش و چیزا دیگه