2777
2789
عنوان

خیانت😲

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 19 پست

میبینه زنه بجای اینکه بره سرکار وارد یه خونه میشه😲

باز مرده پشت خونه وایمیسته و میبینه زنه از خونه اومد بیرون و یه پسری هم همراهیش میکرد...

و وقتی زنه میخواست سوار ماشین شه پسره دستشو میکشه و😳🤦‍♂️

شاخ نشو🤘گاو شاخ داره😏واست اُف داره☠                همه میگن قیدشو بزنم😟قیدش رگامه😬بزنم😵🥺

همونجا بود که مرده داغ میکنه و از ماشین پیاده میشه و میره سراغ پسره و تا حد مرگ کتکش میزنه و زنه زجه میزنه که نزندش😦

تا حدی میزنه که پسره بیهوش میوفته و پلیسا میریزن روش

و اتفاقا زنه زنگ زده به پلیسا🤦‍♂️

شاخ نشو🤘گاو شاخ داره😏واست اُف داره☠                همه میگن قیدشو بزنم😟قیدش رگامه😬بزنم😵🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از کلی پلیس و پلیس بازی بالاخره مرده ازاد میشه و به فکر انتقامه که چجوری تلافی از زنش بگیره...

زنشو پیدا میکنه و تعقیبش میکنه و وقتی یه جای خلوت گیرش اورد با چاقو میزنه و زنه رو در جا میکشه

مرده میره زندان ...

و اعتراف میکنه که زنه رو کشته

میمونه پسرشون 😔

میبرنش یتیم خونه و الانم ۹ سالشه و یه بارم خودکشی کرده😔

این زندگی چه میکنه با هتمون

اگه آشغالی نبرد تکلیف چیه 😆

سگ مياد ميخورتش🤣

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍