2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه جدی گفتم فقط 

اشتباه تاپیکی بود ازبس بچم نمزاره مجبورم تند بنویسم حواسم پرت میشه من شده پریودیم دیر پاک شدم مثلا ۱۰روز که باید انجام داد بعدش ی غسل دیگس اگراز۱۰روز رد بشه پاک نباشه ادم یا انجام نداده باشه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
اشتباه تاپیکی بود ازبس بچم نمزاره مجبورم تند بنویسم حواسم پرت میشه من شده پریودیم دیر پاک شدم مثلا ۱ ...

نه عزیزم اون که شما میگی استحاضه است که در صورتی واجب میشه که بعد ده روز لک ببینی داشته باشی

اگه تو این ۱۵ روز پاک پاک بوده باشه هیچ غسل دیگه ای نداره 

اشتباه تاپیکی بود ازبس بچم نمزاره مجبورم تند بنویسم حواسم پرت میشه من شده پریودیم دیر پاک شدم مثلا ۱ ...

منظورت غسل استحاضه ست که اگه از ده روز بگذره باید انجام داد،،، اما این دوستمون بموقع پاک شده اما غسلشو انجام نداده که فقط باید همون غسل حیض رو انجام بده

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
نه عزیزم اون که شما میگی استحاضه است که در صورتی واجب میشه که بعد ده روز لک ببینی داشته باشی اگه تو ...

نمیدونم منم همین مورد برام پیش اومددقیقا عین اسی فقط من ی روز گذشت نه این همه  ی جا بودم مهمونی نشد انجام بدم زنگ زدم پرسیدم اونجوری راهنمایم کردن 

منظورت غسل استحاضه ست که اگه از ده روز بگذره باید انجام داد،،، اما این دوستمون بموقع پاک شده اما غسل ...

نه همین حیض منو که اینجوری گفتن نمیدونم براهمین گفتم باید از زنگ بزنه بپرسه اونا بهتر راهنمایی میکنن 

نه عزیزم فتوا کجا بود خوبه یکم تحقیق کنی بعد تیکه بندازی چون غسل نکرده و ۱۵روز از پریودیش گذشته ی غس ...

من از مرجع تقلیدم پرسیدم تا ده روز غسل حیض اگه از ده روز بگذره و لکه ببینی بستگی به لکه داره که سه نوع خون استحاضه داریم اگه خیلی کم باشه میگن استحاضه قلیله و نیاز به غسل نداره فقط موقع نماز باید خودتو تمیز کنی و لباس زیر تو هم عوض کنی و پنبه بذاری وضو بگیری و نمازتو بخونی اگه برای نماز دوم دوباره لک دیدی دوباره باید خودت رو تمیز کنی و پنبه رو عوض کنی دوباره وضو بگیری من چون نوع اول بود این رو پرسیدم دو نوع دیگه رو نپرسیدم ولی کلا بعد از ده روز استحاضه حساب میشه

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ. گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت می کند تا تو بارها بگویی ♥️خدای من♥️
من از مرجع تقلیدی پرسیدم تا ده روز غسل حیض اگه از ده روز بگذره و لکه ببینی بستگی به لکه داره که سه ن ...

عزیزم ایشون گفتن من تنبلی کردم نرفتم غسل نکردم یعنی تموم شده ولی تاخیردرغسل داشته بله حیض ده روزه وبیشترازده روزاستحاضه میشه ک سه نوع هست همونطوری ک خودت گفتی من مرجعم سیستانیه ک میتونی یک غسل باچن نیت داشته باشی یایکی معین ازاونها روک انجام بدی کفایت میکنه یعنی بری واسه اخریم مسئلت غسل کنی ولی شامل استحاضه نمیشه چونکه همونطورک خو ت گفتی سه نوعه وفرق میکنه وگرنه شش تا غسل واجب دیگه روشامل میشه😊 

عزیزم ایشون گفتن من تنبلی کردم نرفتم غسل نکردم یعنی تموم شده ولی تاخیردرغسل داشته بله حیض ده روزه وب ...

نه عزیزم پست من در جواب استارتر نبود جواب یکی از کاربران بود که می گفتن نمیدونم بعد از ده روز به غسل چی میگن.بله درسته مرجع تقلید من هم گفتن با یه غسل چند نیت میتونی انجام بدی 

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ. گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت می کند تا تو بارها بگویی ♥️خدای من♥️
شرمنده عزیزجان

خواهش می کنم گلم.دشمنت شرمنده باشه

عزیزم اشتباه تاپیکی بود خوبه درک کنی بعدم مشخصه دنبال دعوایی منم اصلا اهل این چیزا نیستم دیگه هم جوا ...

بله غسل معاف الزمه 

البته مرجع تقلید من گفت بعد از هر حمامی بهتر غسل معاف الزمه انجام بدی 

حتی گفت برای غسل جنابت  اول غسل واجب بعد دوباره غسل معاف الزمه انجام بده