2821
2789
تو فامیل و خانواده ی من حتی یک نفرم ناخن نکاشته و همه مقید به غسل کردن هستن خداروشکر

من یبار بهم گفتن چرا ناخنات رو کندی گفتم بخاطر غسل، جاریم و خواهر شوهرم نگاه هم کردن و خندیدن 😑😕 گفتم من نمیتونم حس خوبی ندارم حتی اگر نماز نخونم اما همیشه غسل میکنم

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیرشده ولی علاوه برغسل حیض باید ی غسل دیگه هم بگی زنگ بزن به مرجعت راهنمایت میکنن چون باید مرجعتم بگ ...

وا  فتوای جدید صادر کردی ؟ 

ده تا غسلم گردنت باشه یه بار میری حموم به نیت همشون فقط یکبار غسل میکنی تموم میشه

چه غسلی؟!

باید مرجعشو بگه و دقیق ازش سوال کنن چرانرفته ایا چیزی میدیده چندروزه هرماه پاک میشه والان چیزی میبینه یا نه کلا غسل حیض به گرنشه چون کلا ۱۰روزه دیگه بیشتر نداریم 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
تیکه بود؟

نه عزیزم من خودمم بی توجه به اطرافم سعی میکنم خوب باشم 

ی همکار داشتم این چیزا رو مسخره مبکرد میگفت من میرم حموم میگم غسل میکنم غسل پشه میخواد بشه میخواد نشه!!!

ولی بنظر من نباید تحت تاثیر اطرافیان باشیم 

همه هم اطرافمون رعایت نکردن ما رعایت کنیم

من این حرف معلم دینیم همیشه آویزه گوشمه

وا  فتوای جدید صادر کردی ؟  ده تا غسلم گردنت باشه یه بار میری حموم به نیت همشون فقط یکبار ...

نه عزیزم فتوا کجا بود خوبه یکم تحقیق کنی بعد تیکه بندازی چون غسل نکرده و ۱۵روز از پریودیش گذشته ی غسل دیگه هم میگن که باید انجام بده باید زنگ بزن مرجع تقلیدش اونا راهنمایش میکنن.. جالبه شما تمام غسلارو یکی میکنی 🤔

گفت که ۱۵ روزه پاکه فقط غسل نکرده 

اره میدونم مثلا من مرجع ی آقای هستم که ایشون میگن اگه از ۱۰روز بگذره و نکنی هم حیض میگی هم ی غسل دیگه 

استارتر ی غسل کردن که کاری نداره مطمئنا تو این ۱۵ روز حداقل ۵-۶ بار حمام رفتی تعجم چرا غسل نکردی 

سعی کن غسل حیض و جنابت رو سریع انجام بدی به تاخیر انداختنش حتی شب تا صبح هم مکروهه

اره میدونم مثلا من مرجع ی آقای هستم که ایشون میگن اگه از ۱۰روز بگذره و نکنی هم حیض میگی هم ی غسل دیگ ...

شما مقلد هستی مرجع نیستی 

بعدم وقتی پاک شده هیچ غسل دیگه ای نداره 

اطلاعات غلط نده

شما مقلد هستی مرجع نیستی  بعدم وقتی پاک شده هیچ غسل دیگه ای نداره  اطلاعات غلط نده

عزیزم اشتباه تاپیکی بود خوبه درک کنی بعدم مشخصه دنبال دعوایی منم اصلا اهل این چیزا نیستم دیگه هم جواب نمیدم چون تابه حال باکسی بد حرف نزدم چرا الکی ادمو به دعوامیگیری رو رفتارت یکم دقت کن خوبه تومجازی حداقل دوست باشیم تا دشمن مگه من باشما دشمنی دارم یاحرف بدی زدم بهت اینجوری جواب میدی😐

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش