2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دارومصرف کرده بودی برا باردار شدن

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
نه اصلا

پ اشتباه نشون داده گفتم شاید دارو مصرف کردی اثر اون بوده

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
😭😭😭😭

چندوقت اقدامی مگه 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
سه ماه پیش مجبورشدم بچمو تو چهارماهگی سقط کنم😭

چرا ایراد داست مگه روح مگه دمیده نشده بود 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
سه ماه پیش مجبورشدم بچمو تو چهارماهگی سقط کنم😭

هرچی میزنی مثبت بخاطر همونه پس مثبت کاذب، چون هنوز بدنت تو خونت زیاده اچ تی سی هی مثبت میشه، ولی مثبت نیست، کاش بچتو نمینداختی اشتباه کردی ممکنه دیگه حالا حالاها مادر نشی 

از روی دلخوشی که سقط نکردم بچم مشکل داشت

آخه 4 ماه روح دمیده شده میگن مورد داره سقطش حتی اگه مشکل داشته باشه حق سقط نداره