2777
2789
به نظر شما اونم به دلش میفته که خیلی دوسش دارم مثلا وقتی آدم ناراحته و گریه میکنه واسه کسی؟

اگه خدا صلاح بدونه ممکنه اون طرف هم همون لحظه تو رو به یاد بیاره

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشع فقط دلم میخواد اروم شم بعضی وقتا خوبم بعضی وقتا هم مثه الان اشکام بند نمیان 

به خدا متوسل شو گلم یادش آرامش بخشه

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.
هر چی دوست داری و تو ذهنته 😢

غرق گريه اشوان

مسيح و ارش همه اهنگاشون عالين

علي ياسيني همه همه شون خوبن اخرين اهنگش(دورترين نزديك....🖤)

مثل ماهي و چه حالي ميشي؟ از هوروش بند

تتلو شب كه ميشه♥️

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
اگه خدا صلاح بدونه ممکنه اون طرف هم همون لحظه تو رو به یاد بیاره

ایشالا که خدا کمکم کنه کاش آدم میفهمید کسی به صلاحشه یا بهش میرسه  یه بار به خدا گفتم کاش آدم به کسی که سهم و قسمتش نیست دل نبنده 

اره واسع امشب خوبه گوش کنم گریه کنم مرسی عزیزم 

عه واااا گولم زدي؟!

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
باشه عزیزم مرسی  بعضی وقتا که اینجا حرف میزنم حالم بهتر میشه

خواهش میکنم عزیزم. دوست داشتم بتونم کمکت کنم .کاش تونسته باشم😘😘

مگه چی شد خودمم یادم رفت چی گفتم قبلش بهت

گريه نع...

خواهش میکنم عزیزم. دوست داشتم بتونم کمکت کنم .کاش تونسته باشم😘😘

مرسی عزیزم حرفات آرامش داشتن شایدم چون دوستی که اینقد باهاش راحت باشم رو ندارم اینجا بهم حس خوبی میده منظورم دوستیه که بتونم این چیزارو بهش بگم 

چشم ولی یه موقعی مثه الان واقعا نمیدونم چمه دست خودم نیست مامانم هم فهمید گفتم حساسیت چشمم میسوزه اش ...

اخي....زندگي همينه...........