2777
2789
عنوان

دلم گرفته😥

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 17 پست

اگه میشه یه مدت به هم فرصت بدین.از هم دور باشین.اگه واقعا جای خالی همو احساس کردین و ادامه زندگی سخت بود دوباره برین پیش یه مشاور خوب.من فکر میکنم یکم لجبازی میکنین.هیچکدومتون نمیخواین جلوی اون یکی کم بیارین و جبهه ای که دارین رو حفظ میکنین.باید خیلی جاها کوتاه اومد خیلی جاها نه.ولی قدیمیا میگن زن سنگ زیر اسیابه.باید بیشتر کوتاه بیاد ولی بازم باید طبق شناختی که از همسرت داری ببینی ارزش داره و به چشمش میاد یا نه.

برای حاجتم یه صلوات مهمونم کنین.لایک کنین منم براتون میفرستم.ممنون🙏🙏❤❤
اگه میشه یه مدت به هم فرصت بدین.از هم دور باشین.اگه واقعا جای خالی همو احساس کردین و ادامه زندگی سخت ...

مرسی از راهنماییات عزیزم ولی من الان دوساله میخام جداشم و تردید دارم وهیچ دلیلی واسه ادامه دادن ندارم میخام دیگه تمومش کنم چون واقعا عذاب میکشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم عزیزم برو پیش مشاور.بلاخره یه عمر زندگیه.شاید طلاق گرفتین و یه زندگی جدید عالی رو شروع کردین شایدم نه.ببخشید که خیلی صریح و رک میگم.چون آینده قابل پیش بینی نیست.امیدوارم هر تصمیمی گرفتین بهترین باشه و اینده خوبی در انتظارتون باشه دوست عزیزم

برای حاجتم یه صلوات مهمونم کنین.لایک کنین منم براتون میفرستم.ممنون🙏🙏❤❤