یه دختر ۱۹ ماهه دارم.مرتب هرچی دستم یا دست داداشش ببینه میخاد.وسایل خونه،کلا هرچی.همه چی هم با جیغ و داد و گریه.امروز دیگه سرش داد زدم.بچه های شما هم همینطورن؟اگه هم ندم یا حواسش پرت کنم یا هرچیزی اینقدر میشینه گریه میکنه شاید نیم ساعت گریه کنه.اصلا حواسش پرت نمیشه.یا بهم میگه بیا منو بخوابون تا میخوام بخوابونمش فرار میکنه و میره.بعد میرم سراغ کارم باز دوباره گریه میکنه که منو بخوابون باز میرم بخوابونمش با فرار میکنه.اینقدر تکرار میکنه که خسته میشم....
برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم که از آب میترسید ...! دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یا نزارید به گریه بیوفته یا وقتی شروع کرد به گریه کردن اصلا اهمیت ندید
بعد از یک سالگی رسیدگی سریع به گریه بچه ها( مگر از خستگی و گرسنگی یا خطری باشه) لازم نیست
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
دختر دختر خاله م دقیقا همینه با این تفاوت که اون ۲۲ ماهشه
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
تنبیه ش کن نه اینکه کتک بزنی، فقط با رفتارت بهش بفهمون، مثلا تا وقتی جیغ میزنه اصلادجوابشو نده انگار نمی شنوی، قبلش بهش بگو چیزی خواستی حرف بزن تا من بشنوم ،جیغ بزنی گریه کنی من جواب نمیدم
این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
وووویییی.اگه توجه نکنم بهش تا وقتی که بتونه گریه میکنه.یا اویزونم میشه.
گریه کنه...اگر هر بار گریه کنه توجه کنی این پروسه قطع نمیشه
بزار گریه کنه
بشین روبروش تو چشماش نگاه کن و دقیقا این جمله رو بگو
تا وقتی گریه میکنی من هیچی متوجه نمیشم..وقتی گریه هات تموم شد بیا...
یک هفته حوصله کن....مطمئن باش تموم میشه
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)