2777
2789
عنوان

بیشعوری جاریم

1064 بازدید | 62 پست

پنجشنبه چهلم مامان بزرگمه اونوقت ایشونم عقد پسرشونو انداختن همون پنجشنبه دیشب زنگ زدم تبریک گفتم حتی خانوم یه عذرخواهی ساده هم نکردن،خیلی ناراحتم خیلی😔،بنظرتون حق ندارم؟تازه مراسم اون مرحومم گلایه کردم تا رفتن یه فاتحه خوندن

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق با شماست  .البته ن به این معنا ک عقد پسرشون رو ب تاخیر بندازن ... ب این معنا حق باهاتونه ک باید ازتون عذر خواهی میکردن ...

نبینم که باز نشستی💃 ، منتظر چی هستی💃 ، تو جشن شب نشینی 💃، باید پاشی برقصی 💃♥️سپاس که با ریتم خوندی خواهرم 😂👋

شما هم نرو مراسمشون خيلي كارشون زشت بوده حق داري ناراحت باشي

كمتر كسي يه فيلم هشت ساعته رو نگاه مي كنه،اما خيليا يه سريال هشت قسمتي رو مي بينن!!همه خوبياتو يه جا واسه كسي رو نكن.....

این که خوبه من مراسم ختم پدرم بود زن عموی بابام اومد منو دعوت کرد عروسی دخترش

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

چه بیشعور حالا دو روز مینداخت اونورتر چیزی نمیشد 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.