2777
2789
عنوان

شیرازیها بیان

95 بازدید | 9 پست

شما دکتر پیام حق پناه میشناسید

عمل زیبایی بینی  انجام میده.

میخوام بدونم کارش چطوره

هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من پیجشو دارم کارهاش به نسبت خوب هستن

ولی خیلی دوست دارم از بقیه نظراتشون رو بدونم

آخه به کامنتها نمیشه اعتماد کرد

هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات
اونو نه ولی دکتر مرادیان عالیتربن هست

پیجش رو دارین

لطفا اسم و فامیل دقیق رو بگین

نه کارش جالب نیست خیلی به بینی قوس میده وفانتزی غیرطبیعی میکنه دکتر پوستچی وخلعتبری ویگانه بهترن،به نظرمن الان فقط کار  پوستچی کمترین نقص رو داره 

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
پیجش رو دارین لطفا اسم و فامیل دقیق رو بگین

نه ندارم

متخصص گوش و حلق و بینی هست

کارش محشره با قیمت خیلی مناسب گمونم پنج تومن بشه

شیراز و فسا و خرامه کار میکنه

صد نفرو دیدم پیشش رفتن و ماه شدن

چون دکترگوش و حلق و بینی هست هر نوع انحراف بینی و مشکل بویایی هم رفع میکنه

زن داداشم دوماه پیش عمل کرد

خودم هم میخوام برم

الان من رفتم پیج پوستچی چه عالی عمل میکنه

البته من فقط عکس دیدم هنوز کامنت نخوندم