من به دنیا اومدم تا خوشبختی بقیه رو تماشا کنم...سهم من ازین دنیا نه یه آینده ی روشنه،نه سلامتی،نه حس خوب همسربودن و نه حس مادر بودن...سهم من تماشاکردن و همیشه تنها بودنه
فدای مهربونیات.فقط خودمو رسوندم خونه خودمو زدم به خواب هموز نمیدونم چطوری به مامانم بگم چون هنوز خودمم باور نکردم
صدبار گفتم خدایا یه خواب باشه ولی انگار دلم اروم نمگییره حاظربودم سرطان لگیرم تومور داشته باشم ولی این بیماری نه
من به دنیا اومدم تا خوشبختی بقیه رو تماشا کنم...سهم من ازین دنیا نه یه آینده ی روشنه،نه سلامتی،نه حس خوب همسربودن و نه حس مادر بودن...سهم من تماشاکردن و همیشه تنها بودنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فدای مهربونیات.فقط خودمو رسوندم خونه خودمو زدم به خواب هموز نمیدونم چطوری به مامانم بگم چون هنوز خود ...
اینجوری نگو عزیزم دور از جونت من خیلی مقاله خوندم خیلی آدمها خود به خود دوباره بهتر شدن انشاءالله برای شما هم اینطوری باشه پیگیری کنید جاهایی که دوستان معرفی کردند