2777
2789
عنوان

پیسی یا قارچ

| مشاهده متن کامل بحث + 10891 بازدید | 62 پست
منم لک ماه گرفتگی روی کتفمه خیلیم بزرگه هرجاهم رفتم گفتن درمانی نداره خیلی ناراحتم

کاش منم لک ماه گرفتگی داشتم  خداتو شکر کن عزیزم

من به دنیا اومدم تا خوشبختی بقیه رو تماشا کنم...سهم من ازین دنیا نه یه آینده ی روشنه،نه سلامتی،نه حس خوب همسربودن و نه حس مادر بودن...سهم من تماشاکردن و همیشه تنها بودنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید از همتون سرتونو درد اوردم خدا تن سالم بهتون بده به من که نداد

پاشو برو خونه بمامانت نگو دو تا دکتر دبگه هم نشون بده

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...

مثلا قطب مرکز پوستی  بیمارستان رازیه 

من به دنیا اومدم تا خوشبختی بقیه رو تماشا کنم...سهم من ازین دنیا نه یه آینده ی روشنه،نه سلامتی،نه حس خوب همسربودن و نه حس مادر بودن...سهم من تماشاکردن و همیشه تنها بودنه

قربونت برم ازینکه برام وقت گذاشتی

عزیزم واسه شمادرمان داره خودتوناراحت نکن توکل کن به خداسعی کن درمانش کنی

نامزدیمو با عشقم بهم زدم دیگه امیدی ندارم

☹☹☹☹☹عزیزم...بخاطرهمین موضوع؟

اره ۶ سال باهم بودیم تازه میخواستم همه چیو رسمی کنم

عزیزم واسه شمادرمان داره خودتوناراحت نکن توکل کن به خداسعی کن درمانش کنی

پیسی با پسوریازیس فرق میکنه؟

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
بله تو پیسی رنگدانه های پوست بی دلیل (البته بعضی میگن خودایمن) از بین میرن ولی پسوریازیس رشد بی رویه ...

من یک لکه پوستی روی زانوهامه نمیدونم چیه

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!