2777
2789
عنوان

واژینیسموس

610 بازدید | 22 پست

سلام بچها...کسی هست ک واژینیسم داشته و بعد از۴سال بازم درد داشته باشه تو رابطه...؟؟؟

من واقعا درد میکشم خیلی وقتا..

برا همینم میترسم از بارداری و معایناتش

دکتر رفتید؟ 

مشکل شما جنبه روحی روانشناسی داره

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤

یه کاربری بود تو امضاش نوشته بود داشتم این مشکلوُ

اسمشوُ یادم نی

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر رفتید؟  مشکل شما جنبه روحی روانشناسی داره

اره رفتم اون اولا ک تونستیم دخول کنه....بیشترم باهام حرف میزد دکتره...ک بهترم شدم...ولی همونموقع گفت دیگه یکم درد بخاطر نوع بکارتت طبیعیه...ولی دیگه بعد۴سال؟؟؟

اره رفتم اون اولا ک تونستیم دخول کنه....بیشترم باهام حرف میزد دکتره...ک بهترم شدم...ولی همونموقع گفت ...

عزیزم میتونی بری جراحی کنی دهانه یکم باز بشه با دکتر زنان مشورت کن ی خانمی انجام داد

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
عزیزم میتونی بری جراحی کنی دهانه یکم باز بشه با دکتر زنان مشورت کن ی خانمی انجام داد

با یه دکتری ک میرفتم برا واژینیسموس پیشش...دوستم بود دکتره...گفت اصن نیازی به جراحی نداری...و من ترسمم بیشتر میشه...

میدونی چیه...میل جنسیم خیلی اومده پایین...خیلیییی...درحدی ک دیگه با دعوا گاها رابطه داریم

عزیزم منم دو ماه اینمشکل رو داشتم با هیچ روانککندده و... ای هم درست نشد

تا تمرین کگل رو بهم معرفی کردند.خوب شدم

ممکنه یه موقع دچار عفونت هم شده باشی،چون میلت کمه و بزور انجام میدی،واژنت احتمالا خشکه و احتمال عفونت زیاده که خودش باعث درد هم میشه.

کگل رو سرچ کن حتما

ارتجاعی....بدون خونریزی هم دخول داشتیم....ببین دقیقا نمیدونم بخاطر واژینیسم درد دارم یا پرده...چون ا ...

منم عین خودتم. بمن گفت نیمه ارتجاعی ام ممکنه خونریزی خیلی کمی داشته باشم یا اصلا نداشته باشم اما من هیچ خونریزی نداشتم... دخول داشتم اما با ترس زیاد و بعدا ز چند بار تلاش و بی حسی. اما بازم درد داشتم هم بالای بدنم تیر میکشید هم باس نم نمیدونم ربطشون به پرده بکارتم چی بود. هروقت بین نزدیکی ها فاصله می افتاد دوباره میشد مثل روز اول با درد و ترس و بدبختی

فارغ التحصیلِ اعتمادِ بیجا به جنس نر😕