2777
2789
عنوان

چقد من بدشانسم

88 بازدید | 7 پست

میخاستم برم موهامو رنگ کنم  گفتم بزارم ابروهامم کامل بیا د برم براهاشور یدفه پسردااییم تصادف کرد  مارسم داریم تا بعد چهلم دست به چهرمون نمیزنین بخاطر احترام به اون مرده و خانوادش.. هیچی گفتم بزارم بعد چهلم 

نوبتم داشتم واسه ارتودنسی دندونام 

حالا دوروزه دیگه چهلم و من باردارشدم. دیگه هیچ کدوم ازاین کارارو نمییتونم انجام بدم

ازطرفی مادربزرگ همسرم دیوونم کرده همش میگه بچت پسرباید باشه و اینا کلا هم همسرم هم مادرشوهرم هم خواهرشوهرام همشون پسر دوس دارن ولی چیزی نمیگن ولی این مادربزرگش روانیم کرده البته خیلی دوسش دارما خیلییی خوبه نمیشه جوابشو بدم.. نمیدونم چیکارکنم دعا کنید برام خدا مصلحتو تو پسرداشتن قراربده خخخ خیلی پرروام نه؟ 

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

او بیچاره فوت شده بعد تو الان میگی جقدر من بدشانسم و فکر رنگ کردن ابروهاتی    

دیگه فوت شده حالا من بشینوم بعد چهل روز غصه اونو بخورم اون زنده میشه؟؟ من بحثم به بارداری بود کلا انگار قسمت نبود این کارارو انجام بدم

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید
او بیچاره فوت شده بعد تو الان میگی جقدر من بدشانسم و فکر رنگ کردن ابروهاتی    

خاک سرده گلم..این آخر عاقبت هممونه

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
آخ اره گفتی    

یه بنده خدایی میگفت زندگیتونو بخاطر حرف مردمی که روز تشیع جنازتون موقع ناهار سر نوشابه مشکی و زرد دعوا میکنن.خراب نکنید

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم