2777
2789

من کاملا از دست دخترم روانی شدم، همین الان قبل از اینکه بیام اینجا نیم ساعت گریه کردم، دلم می خواست با یه نفر درد و دل کنم ولی کسی که درکم کنه نیست، یاد زندگی خوشی که قبل از بچه دار شدن داشتم می افتم غصه ام می گیره، چقدر زندگی مون عاشقانه بود، چقدر بیرون می رفتم، هر چقدر دوست داشتم می خوابیدم، هر جا دوست داشتم می رفتم، باشگاه می رفتم کلاس پیانو‌می رفتم، انقددددر هر کی رسید گفت بچه بیارید، ۵ سال گذشته چرا بچه نمیارید تا خر شدم و بچه دار شدم... الان روزگارم سیاهه، بچه م ۱۷ ماهشه، تو این ۱۷ ماه من پیر شدم، همیشه تو‌دست و پامه، یه دنیا اسباب بازی داره ولی باز همه ش چسبیده به من، شوهرم میگه یه بچه دیگه بیاریم تا با هم سرگرم بشن ، به نظرتون بچه دوم شرایطو بهتر میکنه یا بدتر؟

صد بار گرفتار تر از الان میشی این کارو نکن😔😔😔

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلااااااااینکارونکن بیچاره میشی ....توکه بایه دونه نمیسازی بادوتاکه دیگه فکرکنم روانیت کنن...این حرفاهمه چرته ماداریم به معنای واقعی پیرمون کردن

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞

برای من شرایط خیلی بهتر شد چون دختر بزرگم مسئولیت پذیری رو یاد گرفت و کلا اخلاقش از این رو به اون رو شد خداروشکر

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

سلام عزیزم من دوتا شیر به شیر دارم. یکی دو سال و نیم یکی یک سالو نیم. میفهمم چی میگی منم هم خسته شدم افسرده شدم نیار اصلاااا اشتباه منو نکن

من مامان علی آقا و آفاق خانوم هستم. بچه هام شیر به شیرن.خیلی سخته برام. الا 3 و 2 ساله هستن. خیلی خستم. خیلی. 😔

داشتن نوزاد با وجود یه بچه کوچیک،خیییلی زیاد سخته. من جات بودم اصلا این کارو نمیکردم

پیر شدم از دستشون😔😔😔

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒