من یه هفته س عمل کردم هیچ کس به اندازه من از بیهوشی نمیترسید یعنی قبل عمل دکترمو قسم میدادم تورو خدا فقط به هوش بیام بچه کوچیک دارم😂 ولی حس باحالیه یه خواب عمیق ولی عمل بینی استرسش خیلی زیاده در کل
من همون لحظه اول یادم میاد اوردنم بالا بهم میگفتن خودتووبکش از رو تخت بیار رو این تخت .بعد که رفتم رو تخت به بابام میگفتم یه عکس بگیرین خودمو ببینم😂با اینکه کلا هیچی معلوم نبود😁نه یه ساعت بودم اونجا بعد یه ابمیوه دادن بخورم ببینم حالم اکیه بعدم بابام گفت خانوم یه ویلچر بیارین ببریمش تا پیش ماشین میگفتن نه این حالش خوبه بعد با پای خودم رفتم توماشین😁
تعریف کن سخت نیست هفته اول؟منم ی پسر ۲ ساله دارم واسه اون میترسم بلایی سرم بیاد بهوش نیام و..😊
سخت که نه زیاد فقط دو روز اول که تامپون داشتم خیلی بد بود بعدش دیگه بهتر بود دیروزم گچو برداشتم ولی خوب سرتو نباید پایین بندازی چیز سنگین بلند کنی این چیزاش سخته من شوهرم خیلی همکاری میکنه باهام پسرمو نگه میداره غذا درست میکنه ولی در کل عمل سختی نیست درد نداره زیاد
اره منم اول خیلی میترسیدم مخصوصا از نتیجش واسه همین مامانم گفت اول من میرم میکنم اگه خوب شد تو برو بکن 😁من ۶ ماه بعد مامانم کردم چون اونو دیده بودم ترسم یکم ریخت
تا چند وقت سرتو نباید پایین بندازی؟من بعد از ی هفته دیگه باید خودم غذا درست کنم
بستگی به خودت داره ولی درکل بعد یه هفته میتونی من مامان بعد یه هفته رفت سرکار کارشم جوریه همش سرش پایینه باید بنویسه و اینا .ولی من خودم تا ۱ ماه اول اصلا یکم سرمو میاوردم پایین سرگیجه میگرفتم مثل اینکه اثر بیهوشی بود