2777
2789
عنوان

ختم ۱۱۰ ناد علی

18835 بازدید | 43 پست

هدیه به امام علی علیه اسلام مهلت تا ۱۸ اسفند برای حاجت روایی خودتون بخونین و تعدادو اعلام کنید 

التماس دعا❤

ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟

التماس دعا😔💔

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنونم الان میزنم تو نت .‌ یعنی تا چندتا میشه خوند؟ کوتاهه دعاش یا نع 

اره گلم کوتاهه و آسونه ی بار ک معنیشو بخونی خوندنشم برات اسون میشه

ممنونم. چ خوب ک اومدم تاپیک شما یه دعای جدید یاد گرفتم ... دلم خییییلی شکسته 😔

عزیزم باعث خوشحالیه انشالله زود ب حاجت دلت برسی حتما خدا خواسته ک تو این دعا شرکت کنی❤❤

ممنونم. چ خوب ک اومدم تاپیک شما یه دعای جدید یاد گرفتم ... دلم خییییلی شکسته 😔

اگه بدونی چقدر خوبه همیشه میخونی😊لطفا برای منم دعا کن با دل شکسته که حتما مستجابه😍🙏الهی بحقّ علی(سلام الله علیه) همه غمهات از دلت بره

اگه بدونی چقدر خوبه همیشه میخونی😊لطفا برای منم دعا کن با دل شکسته که حتما مستجابه😍🙏الهی بحقّ علی( ...

عزیزم.. اره قسمت بود بیام اینجا ک با دعای ناد علی آشنا بشم انشالا ک شما هم حاجت روا بشید هم شما هم استارتر عزیز با این تاپیک مفیدش. اگ بدونید چقدددد دلم شکسته .. امیدوارم ک خدا خودش کمک کنه نابود نشم 💚😔

عزیزم.. اره قسمت بود بیام اینجا ک با دعای ناد علی آشنا بشم انشالا ک شما هم حاجت روا بشید هم شما هم ا ...

ممنونم عزیزم همچنین

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792