2777
2789
عنوان

حقوق شوهر

390 بازدید | 27 پست

خانما ی سوال داشتم شما دقیقا میدونید شوهرتون چقد درامد داره و چجوری خرج میکنه؟؟؟اگه شوهر نذار ک زنش سردربیاره ب نظرتون مشکوک نیست؟؟من شوهرم میگه دوس ندارم تو مسایل مالی خودتا درگیر کنی هنوز بعد چهارسال نمیدونم حقوقش دقیق چقده و چقد وام داره و چیکار میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکوک نیست ولی بی احترامی ب شریک زندگی هست 

من از همه چیز خبر دارم باید داشته باشی

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بله من دقیق میدونم اما یه خواهر دارم اصلا نمیدونه در عوض خواهرمم اصلا قیمت اجناس هم نمیدونه مثلا من یه بار گفتم گوشت کیلو نود هزاره چشماش اینجوری شد😳😳گفت من هرگز نمیپرسم قیمت لباس یا خوراکی چنده فقط با خیال راحت هرچی بخوام لیست میگیرم بخرم ، تو هم همین کار و بکن حالا که نمیگه چقدر درآمد داره تو هم قیمت اجناس و نپرس فقط با خیال آسوده بخر

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

من میدونم حقوق شوهرم چقده ولی خب بابام شغلش آزاده هیچ وقت نمیگه چقد درآمد داره ولی واسه ما و مامانم هیچی کم نذاشت چون زمین اینا هم میخرید فک کنم درآمدش زیاد بود 

مامان دوتا دخمل ناز 😍

منم دقیقا خبر ندارم از حساب کتاباش یه حدودی خبر دارم ک اونم خیلی نوسانیه....وای مثه شوهر شماست میگه تو هر چی میخوای خرج کن چکار داری ب این چیزا

هر کسی بجوریه دیگه

آسمان تو چه رنگ است امروز......  

همه چی دس منه 

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
ازاده

اگه آ زاده که خودتو در گیر نکن. شغل همسرم آ زاده . منم واقعا نمیدونم ماهی چقدر درامدد داره. چون هر ماه ثابت نیست. واصلا خودمو درگیر نمیکنم. همینکه پولی که لازم دارمو میده خیلی خوبه