2777
2789

قضاوت کار ما نیست، من فقط اینو میدونم، سخته برام زود قضاوت کنم معمولا باخودم میگم به من چه

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا دلت بخواد از این زنای کثیف دیدم  اگه قورتم نمی دید انقدر که زن کثیف دیدم مرد کثیف ندیدم 🤨🤨 ...

به نظر من مردها که کلا کثیف هستند چرا دیگه ما به هم جنس خودمون رحم نمیکنیم

موافقم 

میگن وقتی گرگها غذاشون کم میشه و گرسنه میمونن دور هم جمع میشن یه دایره تشکیل میدن و بی حرکت وامیستن اولین و در واقع ضعیف ترین که میفته بهش حمله میکنن نمیدونم موقعی که حرف اینجور زنها میشه یاد این داستان میفتم منتظریم تا زنی رو ضعیف بشه 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تا دلت بخواد از این زنای کثیف دیدم  اگه قورتم نمی دید انقدر که زن کثیف دیدم مرد کثیف ندیدم 🤨🤨 ...

مردااا ک بحثشون جداست رو بدی ب سر بزیر ترینشونم پاین نمونش حضرت یوسف ک اگه خدا ذلیخا رو زشت نکرده بود بند رو اب داده بود 

به نظر من مردها که کلا کثیف هستند چرا دیگه ما به هم جنس خودمون رحم نمیکنیم

زنی از حقوقدانی سوال میکنه که تا کی میخواید به مردها اجازه بدید زن دوم بگیرن میگه تا وقتی شما زنها اجازه میدید زن دوم مردی بشید 

ما زنها تا خودمون نخوایم هیچ مردی دلش برای ما نمیسوزه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ