ن عزیز اون لحظه ک داشت نگاه میکرد خدا چهره زلیخا رو زشت کرد ک این ب گناه نیفته این تیکش رو ندیدی
عزیزم یوسف پیامبر خدا بود. این که میگی چهره زلیخا رو زشت دید در واقع قبح کار و چهره شیطانی زلیخا رو دید نه اینکه چون زلیخا زشت بنظرش اومد دیگه بند رو آب نداد
چند وقت پیش من شبا خونه مامانم زیاد میرفتم شب نشینی و اونجا یه دختر بود که شرمم میشه نسبتش رو بگم هی عشوه خرکی میمد بدنشو نشون میداد به شوهر من این اقا هم زیر چشمی یه نگاهی میکرد و اون دختر قصدش ابرو ریزی بود که ابرو شوهر منو ببره من از اون روانی گله ای نداشتم ولی چرا شوهرم نگاه میکرد به اون. به یه مکافاتی غیر مستقیم بهش فهموندم هدف اون دختر چیه تا بلاخره فهمید ولی من خیلی اونموقع عذاب کشیدم واقعا چرا زن ها اینجورن چرا مردها وفادار نیستن
به نظرمـ فکر میکنـ ه شخصیت ِ یه سریال ِ ترکیـ ه ای هزار و پونصد و هفت قسمتیـ ه که از بس جذابـ ه از بس قدرت نفوذ دارهـ میتونـ ه عشوه و دلبری رو چاشنیشـ کنه و دل ببـرهـ ××××
اینجور زن ها ، لایـ ق کلمـ ه زن نیستنـ .√
انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـوهیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد √