2777
2789
عنوان

استرس ویران کننده در باردار

165 بازدید | 17 پست

خانما تو رو خدا ،من پنج هفته باردارم دیشب بینهایت استرس شدیدی داشتم که قابل توصیف نیست از ساعت 5بعدازظهر تا امروز صبح استرس غیر قابل توصیف داشتم ،من خودم وسواس فکری شدید هم دارم ولی دیگه دیشب چندین برابر بود اظطراب غیرقابل کنترل ،استرس شدید ،انگار جنون بهم دست داده بود نمی تونید درک کنید ولی فقط نمیدونم چه بلایی سر بچم اومده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر زودتر درمان کن استرس تاثیر بدی رو جنین میزاره اینجوری که دنیا میاد شب تاصبح گریه وکولیک ودل درد بچه میگن از استرس دوران بارداریه

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
هیچ بلایی سرش نیومده ، خیالت راحت

از کجا میدونی عزیزم ،آخه دور نافمم خیلی درد میکرد ،حالت تهوع هم گرفتم از این اظطراب لعنتی ،نمی تونید درک کنید خیلی خیلییییییییییییییییی زیاد بود اظطرابم جوری که تا صبح تپش قلب شدید هم داشتم 

از کجا میدونی عزیزم ،آخه دور نافمم خیلی درد میکرد ،حالت تهوع هم گرفتم از این اظطراب لعنتی ،نمی تونید ...

شما هیچیت نیست ، بچه هم سالمه

برو تلویزیون ببین یا دوش بگیر یا بخواب 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

عزیزم هیچ اتفاقی واسش نمیوفته فقط بعدها ه انشاالله به دنیا اومدو بزرگتر شد این استرسا تو رفتارش خیلی تاثییر میزاره... سعی کن اینجور وقتا که استرسی میشی خودتو به کاری سرگرم کنی یا از خونه برو بیرون و تو یه محیط باز مثل پارک و فضای سبز به آدما نگاه کن به بازی بچه ها توجه کن و کلا هرچیزی که آرومت میکنه

😎🤔
از کجا میدونی عزیزم ،آخه دور نافمم خیلی درد میکرد ،حالت تهوع هم گرفتم از این اظطراب لعنتی ،نمی تونید ...

عزیزم به دکترت بگو استرس میگیری برای مغز جنین سمه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن