2777
2789
عنوان

رفته بودم با مامانم ارایشگاه

670 بازدید | 26 پست

رفته بودم با مامانم ارایشگاه بعد یه زنه بود اونجا خیلی کلاس میذاشت و قیافه میگرفت واسه زنای دیگه، قیافشم چندان مالی نبودا ولی نمیدونم چرا چشم و ابروشو کج میکرد واسه بقیه بور بود مثه سیب زمینی ابپز ن ابرو داشت ن مژ لنزو مژه گذاشت شبیه ادم شد 

بعد ارایشگره بهش گفت ک عروسی کیه یه قری به گردنش داد با فیس و افاده گف عروسی شووووهرررمه

😂😂😂😂😂

همه با هم گفتن چییییییییییییییییی؟؟؟!!!

یهو جیغ زد گف اواااا خاک تو سرممم خدا نکنه عروسی داداشششششمه 

اقا سالن ترکید خیلی بد ضایع شد دلم خنک شد تا تو باشی قیافه نگیری سیب زمینی 😂😂😂😂😂

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدم میاد از اینجور ادما😒

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
وا کجاضایع شد خودش گفت شوهرم بعد گفت داداشم خب سرشوخی بازکرده

ن بابا چه شوخی میگم ک قیافه گرفته بود خیلی خودشو گرفته گف عروسی شوهرمه

ن بابا چه شوخی میگم ک قیافه گرفته بود خیلی خودشو گرفته گف عروسی شوهرمه

خاک توسرش شبیه زردچوبه بود پودرش میکردی برا غذاخوب  ی قاشق ب هرغذای اضاف میکردی قشنگ‌زرد میشدپوردزردچوبه اصلی بوده🙄🙄ناب ناب

الان ضایع شدنش کجا بود😐😂

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

🤔😏🤨😶😐بخندم یا گریه کنم یا هیچ کدام؟؟؟؟ جو اونجا رو که نمیدونم چطور بود که... حتما ضایع شد 😂😂😂😂

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
تجربه نشون داده آدم ها اگر خودشون رو از آدمی پایین تر حساب کنن با مسخره کردنش میخوان حال دلشون رو خو ...

لایک بهت خرگوشک

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

تجربه نشون داده آدم ها اگر خودشون رو از آدمی پایین تر حساب کنن با مسخره کردنش میخوان حال دلشون رو خو ...

ن پایین تر ندیدم خودمو از اون خانوم چون چیزی نداشت ک من نداشته باشمش خیلیییییی مغرور بودو خودشو میگرفت نمیدونم به چیش انقد مینازید دلیلی نداره ک خودتو واسه دیگران بگیری خدا با اون عظمتش اینکارو نمیکنه  

بیخیال بابا.برات مهم نباشه اینچیزا.

من وقتی میرم ارایشگاه یا کارگاه خیاطی که اصولا پر از خانوم هستش نه توجه میکنم به اطرافم نه با کسی حرف میزنم.فقط و فقط با طرف حسابم که حالا یا خانم ارایشگره یا خانوم خیاط

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...