2777
2789
عنوان

شبا پیش کی می خوابید.

| مشاهده متن کامل بحث + 2314 بازدید | 93 پست

نه بابا منو شوهرم همیشه حتی بعد زایمان پیش هم کنار هم بودیم حتی وقتی از دست هم ناراحتیم یا قهر خیلی کم پیش میاد از هم جدا باشیم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم یک ونیم سالشه تختش رو گذاشتیم نزدیک تخت خودمون من وهمسرمم رو تخت خودمون میخوابیم اصلا هم بچه مانع رابطه وصمیمیت نیست فقط باید یکم برنامه ریزی داشته باشید همین

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

من هم کنار دخترم هم کنار همسرم میخوابم.... 

اینجوری 🧔👩👶

همیشه وسطم😂😂😂😂😂

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
به علاقتون نسبت به هم به عشقتون.به نیازه.......به خیلی چیزهای دیگه

خب من دوست دارم پیش شوهرم بخوایم...بچه هم یاد بگیره تو اتاق خودش باشه ولی هر جا میگم تو جمعا میگت بیچاره بچه ی آینده ی تو...

من هم کنار دخترم هم کنار همسرم میخوابم....  اینجوری 🧔👩👶 همیشه وسطم😂😂😂😂😂

چ عالی منم همینطور 

دختری که پررو نباشه گوشکوبه  امیدوارم هرچی واسه من میخوای خدا صد برابرشو بده به خودت حالا فکر کن ببین این دعاست یا نفرینه درحقت!!  
خیلیا میگن مثلا باید تو اتاق بچه بخوابی و اینا....من دوست ندا رم اینجوری

نه بابا منو همسرم گاهی با هم میرفتیم تو اتاق نینی گاهی اون رو میبردم پیش خودمون ولی در هر حال باید صدای نفس های شوهرم رو بشنوم خوابم ببره

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****