2777
2789

موهام تا با.سنم بود بخاطره موخوره  وز شده بود خیلی رفتم کوتاه کردم شده تا سرشونم تا بند لباس زیرم بنظرتون کی دیگه بلند میشه بهم دلداری بدین خواهران😩😫

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب دلداری بود خواهر جیگرم حال اومد😂😂

خخخخخخخخخ

من ریخته ام در رگ تو شیره جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/ در پیکر مم دو قلب دارد ضربان مامان عااااشقته

به چشم تنوع بهش نگاه کن کلی مدلای خوشگل میتونی روی این اندازه از مو پیاده کنی به هر اندازه ایم ک رسید موهات دوسشون داشته باش منتظر بلند شدنش نباش

اگ همیشه موهات تا باسنت باشه ک ی نواخت میشه

۲سال مال من بلند شد تا گودی کمرمه الان

راس میگییییی؟ چه خوب شما چقد کوتاه کرده بودی

بستگی داره هر کسی .یه ساعت قبل حمام روغن نارگیل بمال.روغن زیتون.نگران نباش مو‌هست دیگه تنت سلامت.منم موهام الان از شوهرم کوتاه تره.کلی حال میکنم‌باهاش.هر چیزی یه حسنی داره دیگه.من موهام تا کمرم بود

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

عجب دلداری بود خواهر جیگرم حال اومد😂😂

دوباره دغدغه مو

منکه امروز اینقدر تیکه انداختم که طرف سرشو انداخت پایین رفت محو شد

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
من ک چن روز دیگه میرم پسرونه میزنم.. خیلیم خوشحالم.. موبلند ندوس

من از وقتی یادم میادو خودمو شناختم موهام بلند بود چهارسالم بود قشنگ یادمه موهام بلند بود میرفتم اول صورتمو مشستم بعد شونه میکردم گیره سر میزنم به جلوی موهام میومدم سر سفره صبحونه هنوزم ک هنوزه مامانم میگه 

الان موی کوتاه مده ک 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم