2777
2789
عنوان

قیافه!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 61 پست
ولی جدی میگم تقدیر هر چی باش همون میش من آدمی ک عاشقش بودمو هم ول کردمو ب همسرم جواب مثبت دادم البت ...

من اصلا قصد ازدواج نداشتم نمیدونم چطور شد بهش جواب مثبت دادم 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

همسر دکتر چمران دختری بوده که تو طایفه های لبنان خیلی خواستگار داشته ولی میاد با چمران ازدواج میکنه همه بهش میگن عه چی شده تو از بین اینهمه خواستگار خوب اینو انتخاب کردی .بعد چندسال زندگی مشترک یکی از دوستاشون میاد میگه ه شوهرت هم که کچله. همسر دکتر چمران به شوهرش میگه: عه مصطفی تو کچل بودی و من نمیدونستم؟؟؟؟؟ اینقدر این خانوم عاشق بوده که هر چی میدیده خوبی و حسن بوده .. خوشگلی و زشتی مهم نیست .مهم اینه که تو چشم تو قشنگ باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی جدی میگم تقدیر هر چی باش همون میش من آدمی ک عاشقش بودمو هم ول کردمو ب همسرم جواب مثبت دادم البت ...

اگه تو دوران نامزدی هستی جداشدن راحت تره با اینکه مخالف سرسخت طلاقم ولی اینکه دلت پیش کسی باشه و جسمت پیش دیگری خیانت ب س نفره خودت عشقت و همسر شناسنامه ایت 

چون تایپیکاتو خوندم این نظرو دادم

این کاربری مشکوک به هک است

35/8درصد    

چه دقیق محاسبه کردین

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
راستش از وقتی ازدواج کردم همه بهم میگن تو خیلی سرتری و اینا کمکم کنید دارم نسبت بهش سرد میشم حتی دوس ...

خب معمولا زن زیباتر از مرده و این امری طبیعیه... و چقدر بیشعورند کسایی که با زدن حرفای نسنجیده و اظهارنظرهای مسخره، یک زن یا شوهر و نسبت بهم سرد می‌کنند... تو باید وقتی احساس سردی کنی که همسرت اخلاقش زشت باشه... 

من اصلا قصد ازدواج نداشتم نمیدونم چطور شد بهش جواب مثبت دادم 

ایشالا حل میش مشکلت عزیزم شاید قیافه مهم بوده و ما زیاد توجه نکردیم ولی بنظرم خیلی چیزای مهم تر از قیافه وجود دارن ک اگ نباشن زندگی بی معنی میش نیمه پر لیوانو ببین

اگه تو دوران نامزدی هستی جداشدن راحت تره با اینکه مخالف سرسخت طلاقم ولی اینکه دلت پیش کسی باشه و جسم ...

سختمه نمیدونم چیکار کنم آخ جدا بشم ک چی همین زندگی ک دارمو هم از دس میدم 

اینهمه خوبی و زیبایی .چرا اینارو نمیبینی 

جدی میگی

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

خب سرتر باشی،،،کسیه ک انتخاب کردی،،،اگه اون سرتر بودو دیگران میگفتن بهش دوسداشتی چ جوری باهات رفتار کنه؟؟؟ بعدم همه چی ک ظاهر نیست،،،مغرور شدی باحرفای دیگران،،،،فک کن خوب شایدم سرتر نباشی

ایشالا حل میش مشکلت عزیزم شاید قیافه مهم بوده و ما زیاد توجه نکردیم ولی بنظرم خیلی چیزای مهم تر از ق ...

ممنونم عزیزم 

خب سرتر باشی،،،کسیه ک انتخاب کردی،،،اگه اون سرتر بودو دیگران میگفتن بهش دوسداشتی چ جوری باهات رفتار ...

راس میگی مغرور شدم ،خودمم میفهمم اینو

جدی میگی

اره عزیزم ندیدی تو همین نی نی سایت چقدر ادم هست که شوهراشون کتکشون میزنن از خونه بیرونشون میکنن خیانت میکنن بددهنی میکنن؟تو گیره قیافه تی اونوقت؟عزیزه من مهم اینه تو این چهره رو دوس داشته باشی.نظر بقیه چه اهمیتی داره؟ دوروزه دنیا اونقدر ارزش نداره که تو بخاطر همچین مسله سطحی زندگی رو به کام خودت و شوهرت زهر کنی

اره عزیزم ندیدی تو همین نی نی سایت چقدر ادم هست که شوهراشون کتکشون میزنن از خونه بیرونشون میکنن خیان ...

ممنونم عزیزم ،حرفات ارومم کرده ،مرسی