خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
واگیر نداره در صورتی که قبلا ابله مرغون گرفته باشی
اگه نگرفته باشی میگیری وگرنه مبتلا به زونا نخواهی شد
اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
واگیر نداره ولی زن حامله نره پیشش دردشم واقعا زیاده طول درمانش باید تموم بشه تا خوب بشه من یکی از فامیلامون تازه گرفته بیچاره میگفت از درد مرد گنده داد میزنه
اولا برای کسی که تا حالا آبله مرغان نگرفته واگیر دار هس
دوم اینکه در افراد مختلف فرق میکنه مثلا بابام گرفته بود اصلا درد نداشت.ولی خب برای بعضیا خیلی دردناکه .داروی خاصی نداره صرفا برای تسکین هست باید دوره اش طی بشه تقریبا دو هفته
انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم
من تا به حال آبله مرغون نگرفتم الان سی سالمه یعنی ممکنه بگیرم؟پس پسرمم اونوری نبرم.
اره ممکنه
حتی به احتمال خیلی زیاد
ولی خب هر چی زودتر بگیرید بهتره
الان عاقل هم هستی لااقل جای ابله رو نمیکَنی