2777
2789
عنوان

چرا ترکید؟

161 بازدید | 22 پست

تاپیک خاک بر سر همچین مادری

داشتم میخوندم

دلیلش چی بود ک حذف شد؟دعوا شد؟شفحه ۳ بودم

کلیم اشک ریختم چقد گناه ادما زیاد شده

خدا چطور تحمل میکنه این همه بی وفایی بنده هاشو  

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فحش و فحش کاری شده بود چند صفحه

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
چی بود؟ تعریف کن لطفا

یه بچه ای ک تازه متولد شده بودو بعد از زایمان ول کرده بودن تو یه خرابه

یه سگ پیداش میکنه و میبره ب نزدیک ترین خونه ای ک میبینه..

بند نافشم پاره نکرده بودن😥 هنوز جلو چشممه عکسش‌..

شرف سگ ارزش داره ب بعضی از ادم ها

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
چرا خب؟سر چی؟

یه مرده اومد گفت همچین بچه هایی بمیرن بهتره خانما اعتراض کردن شروع کرد به فحاشی 

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
یه بچه ای ک تازه متولد شده بودو بعد از زایمان ول کرده بودن تو یه خرابه یه سگ پیداش میکنه و میبره ب ...

😢🥺🥺

همه زن ها میتوانند یک زن واقعی و کامل باشند. یک مادر مورد اعتماد باشند.اگر مرد زندگی شان به اندازه کافی مرد باشد....

یک بنده خدایی تو یکی از بیمارستان های تهران زایمان کرده بود موقع بیرون اومدن دیده بودن کنار سطل آشغال سه تا نوزاد گذاشته بودن 

ی مادر چطور میتونه ی تیکه از جگر و وجود خودشو بزاره بیرون حالا هر چقدرم بگه ک شرایطشو نداشتم دیگ سطل آشغال آخه 

یک بنده خدایی تو یکی از بیمارستان های تهران زایمان کرده بود موقع بیرون اومدن دیده بودن کنار سطل آشغا ...

وای خدایا چی دارم میشنوم

چقد بد شده دنیا

خدا لعنتشون کنه

خدا لعنتشون کنه

قلبم درد گرفت 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز