2777
2789
عنوان

خرید عید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1926 بازدید | 131 پست
من یه مانتو دیدم ۲۵۰  پوشیدم خیلی بهم میومد  الان همش پشیمونم چرا نخریدمش  حتی خان ...

من اگه از چیزی خوشم بیاد هر چقدرم بعدش بگردم دیگه چیزی جلو چشممو نمیگیره😁😁

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏
من بنظرم خنده داره وقتی میگین خرید عید .عیدم روزی مث بقیه روزا حالا لباس نو نخریم مگه عید نمیشه؟؟من ...

توروخدا یکی مث من 

نزدیک عید افسردگیش یه کم بهتر میشه و ب عشق همین خرید عید و خونه تکونی و بازار گردی حالش بهتر میشه 

خراب نکنید حس و حالمون رو 

مگه شماها عید دیدنی نمیرید جایی 

خب ادم باید شیک و نو بپوشه 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدابزرگه منم چیز خاصی نمیخام بگیرم همون قبلیا رومیپوشم هروقت دلت خوش تنت سالم خوشحال باشی همون روز ع ...

دقیقا هیچی مثل دلخوش نیست ، مثل من دلخوش ندارم هیچیم برام مهم نیست چیزی بخرم یا نخرم ، جایی برم یا نرم 

برای شادی روح پدرم صلوات
من یه مانتو دیدم ۲۵۰  پوشیدم خیلی بهم میومد  الان همش پشیمونم چرا نخریدمش  حتی خان ...

برو بخر بابا 😅

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈
نه فدات شم من اصفهانم

من توی اصفهان یجایی و میشناسم مانتو هاش عالیه با چه قیمتای خوبی خواستی بگو تا ادرس بدم بری

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
برو بخر بابا 😅

دیگه حتما بردنش 

کلا چهارتا ازش مونده بود این رنگی ک من پوشیدم فقط یکی داشت 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

بنظرم همون چیزی ک اول میپسندی همونو بخر چون دلت پیشش گیر حتی مانتو قشنگ تر از اونم باشه به چشمت نمیاد

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌